Brunox Fork Deo 100ml

2690 Ft
2152 Ft
20% kedvezmény
4.7
(3 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
Leírás
Kérdések
Vélemények

DEO for cycle forks – Deo teleszkópokhoz
A Rock Shox® ajánlásával
A teleszkópok megfelelő működése csak rendszeres ápolással őrizhető meg!
Fújj egy keveset a Brunox® Deo-ból a teleszkóp száraira, minden használat előtt és után, és lényeges változást fogsz tapasztalni.
A Brunox® Deo hatására a tömítő gyűrűk rugalmasak maradnak miközben ellenállnak a pornak, így biztosítva az optimális feltételeket a legjobb teljesítményhez.
A Brunox® Deo megvédi a tömítéseket, szimmeringeket, és a teleszkóp mozgó alkatrészeit. Egy pár csepp tisztítás után hosszan tartó védelmet nyújt a szennyeződések ellen.
A Sitting Bull ® ajánlásával rugós nyeregcsövekhez is.
Egyszerű gondoskodás, nagyszerű hatás!

Megkérdeztek néhány Brunox® Deo-t használó versenyzőt, mi a véleményük a termékről:
Milyen tapasztalatokat szereztetek a Brunox® Deo-t használva?
„A Deo kifejezetten hasznos, ha a teleszkóp egy ideje már nem volt szervizelve. Amikor a tömítéseken már nincs elég kenőanyag, és amikor a villa könnyen beragad vagy felkeményedik (főleg esős, ködös-párás időben), ezt könnyedén megszüntethetjük egy kevés Deo-t fújva a szárakra és a tömítések alá. (én magam minden verseny előtt ezt teszem)“ – Marin Frei Svájci DH bajnokság 4. hely 2010.
Milyen hatással van a Brunox® Deo a villádra?
„A teleszkóp érzékenysége javult, és nem érzem az elhasználódás jeleit a régebbi teleszkópomon sem, ami már 4 éves.“ – Joachim Oeschsner, Világbajnok, 12 órás MTB Men’s Team 2011, Német bajnok, Master II, 2010.
Mik az előnyei a Brunox® Deo használatának?
„A szervízek között eltelt idő több, mint megkétszereződött, a teleszkóp átlagos élettartama megnőtt.“ – Team Feistel Racing 1. helyezett Spessart Bike Marathon 2011.
Milyen egyéb tapasztalataid vannak a Brunox® Deoval kapcsolatban?
„Azt hozta, amit ígért, és megéri az árát.“ – Martin Frei 4. helyezett, Svájci DH Bajnokság 2010

Kiszerelés: db
Térfogat: 100 ml
A kerékpárod és alkatrészeinek élettartamát nagyban befolyásolja az, hogy milyen időjárási körülmények közötthasználod. Ideális esetben az év 365 napján kellemes napsütéses idő lenne, amikor nincs eső, vagy hó, de ugye ez viszonylag ritkán adatik meg. Ha tehát nem...
Első kérdés, hogy rászáradt már a sár, vagy sem? Ha igen, a nagyobb darabokat szárazon távolítsuk el (nem dörzsölve, mert úgy megkarcolhatjuk a felületet), majd bő vízzel, vagy speciális tisztítószerrel áztassuk fel a rászáradt sarat. A fellazult darabokat óvatosan...
Olajjal csak a láncot, esetleg a váltók forgáspontjait kenjük, minden egyéb csapágy (kerékagy, kormánycsapágy, középcsapágy, váltógörgő) zsírzást igényel.

Összes kérdés

Még nincsenek vélemények. Légy Te az első véleményező!

Csak regisztrált felhasználóink írhatnak véleményt. Kérünk lépj be vagy regisztrálj!
Cikkek
Kedvezmény eBIKE ár Mennyiség készlet
20 %
2152 Ft / db
2690 Ft
sárga kosár
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.