Tájékoztató a bankkártyás fizetésről

Milyen bankkártyát használhatok fizetésre?

A K&H Bank az elszámolási körébe tartozó alábbi kártyatípusokat fogadja el.

- MasterCard termékek (MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro)

- VISA termékek (VISA, VISA Electron, VPay)

- JCB

A bank a kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatja el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
Nem dombornyomott kártyák esetében lehetséges ugyan sikertelen tranzakció, ha nincs aktiválva online vásárlási lehetőség a kártyához, ám ez könnyen beállítható, megemeltethető a vásárlás erejéig, és sok esetben ez 24 órán belül vissza is áll az alap értékre.

Kinek adom meg az adataimat?

Az eBIKE.hu Magyarországon a K&H Bankon keresztül teszi lehetővé a bankkártyás fizetést. A vásárló nem az eBIKE.hu-nak adja meg kártya adatait, hanem a banknak. A bank a tranzakció sikerességéről automatikusan értesít minket, így a képernyőn igazoljuk vissza a rendelés kifizetését. Kérjük, hogy a fizetési folyamat alatt ne zárd be a böngésző ablakot, és a bank oldaláról minden esetben lépj vissza hozzánk az oldalon található "Vissza a bolti alkalmazáshoz" linken keresztül!

Reklamáció avagy hogyan kapom vissza a pénzem?

Minden bankkártyával fizetett rendelésnél kérjük, hogy a reklamációt írásban küld el az címre. A reklamáció tartalmát minden esetben 3 — azaz három — munkanapon belül kivizsgáljuk, és amennyiben a vásárló panasza valós, úgy a vásárlót kártalanítjuk — szükség esetén a teljes vételárat visszautaljuk.

Adatvédelem és jogérvényesítési lehetőségek

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy az eBIKE.hu üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

Miért nem a megrendeléskor kell fizetnem?

Mivel oldalunkon olyan termékekre is lehet leadni rendelést, amelyek jelenleg nincsenek raktáron, sőt beszerzésük is kétséges, vagy hosszabb időt vesz igénybe, ezért a bankkártyás fizetési mód egy kicsit eltér a többi webshophoz képest.

A rendelés leadását követően értesítő e-mailt küldünk, majd megkezdjük a megrendelt termékek begyűjtését raktárainkból és/vagy megrendeljük beszállítóinktól. A csomag tételeinek státuszát folyamatosan nyomon lehet követni a „rendeléseim” link alatt. Feldolgozás után - a beszállítónk által adott adatok alapján - itt válik láthatóvá a várható szállítási időpont. A rendelés ebben a fázisában ügyfélszolgálatunk közreműködésével, a visszaigazolt szállítási időpont ismeretében, a tételek módosíthatóak, bővíthetőek, törölhetőek.

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.