Csomagcsere. Egyszerűbb, mint gondolnád

EXTRA: meghosszabbított, 30napos elállási jog az eBIKE.hu-n

 

Nem lett megfelelő a termék, hogyan tovább?

Függetlenül attól, hogy nem lett jó a méret, vagy csak nem tetszik a termék, lehetőséged van elállni a vásárlástól, vagy másra cserélni azt.

Teljesen használatlan termék esetén nem kell előzetesen beküldened az eredeti terméket szemrevételezésre, azt mindig eredeti áron visszavesszük.

Hogyan juttasd vissza?

Ha FOXPOST-tal rendelsz, akkor a legegyszerűbb az erdeti kapott nyitókóddal visszaküldeni nekünk a terminál "Visszaküldés" opciójával.

Ha házhozszállítással kérnéd a cserét, abban az esetben a futár az új termék kézbesítésekor is fel tudja venni Tőled a régit. A csomagcsere díja oda-vissza mindig az új rendelés végösszege alapján kalkulálódik Szállítási kondícióink szerint. 
 

Ha házhozszállítással cserélnél, és a termék teljesen eredeti állapotban van, akkor a legegyszerűbb megoldás, ha leadsz egy új rendelést a megfelelő termékre, és annak a rendelésnek a megjegyzésébe beírod, hogy:

"A korábbi #123456 sz. rendelésből eredeti állapotában visszaküldeném az alábbi terméket (...), az árát pedig kérem beszámítani ebbe a rendelésbe."

Számunkra ennyi elegendő, nincs más dolgod, mint kiszállításkor a futárnak becsomagolva átadni a csereterméke(ke)t!

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.