Mikorra tudjátok szállítani az adott terméket?

Az oldalon azonnali készletfrissítést alkalmazunk, tehát ha valamit másvalaki megrendel, rögtön változik a készlete a terméklapon és a kosárnézetben is.

Az elérhetőséget ikonokkal jelezzük a terméklistázóban. (a terméklistázóban megjelenített elérhetőség a terméken belüli legrövidebb átfutási idővel átvehető cikk elérhetőségét jelenti 1db megrendelése esetén. A terméklapon található cikkek elérhetősége ettől eltérhet, de még ott is 1db rendelése esetén érvényes. Kosárnézetben az aktuális adatok alapján több darab esetén is a valós várható átvételi időpontot vagy információt jelenítjük meg.)

ikon jelentése
Holnap átvehető termékek Holnap átvehető termékek: amennyiben most leadod rá a rendelést, holnap várhatón át tudod venni.
3 munkanapon belül átvehető termékek. 3 munkanapon belül átvehető termékek: amennyiben most leadod rá a rendelést, 3 munkanapon belül várhatóan át tudod venni.
1 héten belül átvehető termékek 1 héten belül átvehető termékek: amennyiben megrendeled, 1 héten belül várhatóan át tudod venni.
2 héten belül átvehető termékek 2 héten belül átvehető termékek: amennyiben megrendeled, 2 héten belül várhatóan át tudod venni.
14 napon túl átvehető termékek. 2 hétnél távolabb átvehető termékek: amennyiben megrendeled, várhatóan 2 hétnél nagyobb átfutással veheted csak át.
Nem ismert elérhetőségű termékek Ismeretlen elérhetőségű termékek: amennyiben megrendeled, megpróbáljuk beszerezni, és 1 héten belül szállítani. Ha ez nem lehetséges, akkor információt adunk a várható átfutási időről.
Hamarosan elérhető termékek Hamarosan elérhető termékek: pontos átfutási idővel nem tudunk szolgálni, de ha megrendeled igyekszünk mielőbb teljesíteni rendelésed rá.
Bizonytalan elérhetőségű termékek.

Bizonytalan elérhetőségű termékek: az ilyen termékek elérhetősége bizonytalan. Egyik beszállítótól sem érhető most el készletről. Amennyiben megrendeled, igyekszünk mielőbb információval szolgálni a várható átfutási időről.

Megszűnt forgalmazású termékek.

A terméket egyik forgalmazótól sem tudjuk beszerezni. A forgalmazása megszűnt.

 

Mennyire találtad hasznosnak?

Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.