High5 Gel Electrolyte energia zselé

620 Ft
558 Ft
10% kedvezmény
Leírás
Kérdések
Vélemények

A High5 Energy Gel Electrolyte Tropical egy koncentrált sport-üzemanyag az azonnali energia és elektrolit utánpótlásért, kimondottan a futóknak fejlesztve 23g szénhidráttal, 85 mg nátriumot, 40 mg káliumot, 57 mg magnéziumot és 120 mg kloridot tartalmaz, hogy pótolja az izzadság által elvesztett kulcsfontosságú ásványi anyagokat. Ez egy ideális termék az energiafeltöltéshez az edzés során!.

Elérted már azt a bizonyos falat edzés közben? A HIGH5 Energy Gel Electrolyte segíthet továbblépni! Ahogy csökken az energiád, úgy csökken az erőd is. Az energiazselék gyorsan feltöltik a kimerült szénhidrátraktárakat az edzés alatt, az Energy Gel Electrolyte pedig egy könnyen emészthető, tudományosan összeállított több szénhidrátot tartalmazó energiazselé, amely energikusan tartja az edzés során. Elektrolitokat is tartalmaz minden könnyen hordozható Energy Gel Electrolyte tasak, amely 85 mg nátriumot, 40 mg káliumot, 57 mg magnéziumot és 120 mg kloridot tartalmaz, hogy pótolja az izzadság által elvesztett kulcsfontosságú ásványi anyagokat.

Mitől más ez a Gél? Ehhez nem kell extra folyadékoz innod, fogyaszthatod higítatlanul!!!

Elfogyott a vized és egy zselét kell elfogyasztanod? Nem probléma
Messze még a frissítőállomás a versenyen? Nem probléma
Nem bírod a sűrű zseléket? Nem probléma
Magas ásványi anyag pótlásra van szükséged? Nem probléma
A High5 Energy Gel Electrolyte tropical egy teljesen új gél típus, híg állagú, könnyű hordozni, egyszerű használni. A High5 Energy Gel Electrolyte nem túl édes, nem sűrű, így amikor ki vagy száradva, akkor is könnyű fogyasztani. A High5 Energy Gel Electrolyte tartalmaz minden alapvető elektrolitet, hogy maximalizálja a folyadék és a szénhidrát-utánpótlást. A High5 Energy Gel Electrolyte ideális energia-utánpótlás azok számára, akik tiszta, természetes forrású energiát szeretnének. Vegetáriánusok is fogyaszthatják, továbbá teljesen mentes bármilyen génmódosított tápanyagtól.

Mielőtt kifejlesztették az Energy Gel Electrolyte-t, megkérdezték az atlétákat: mondják el, mi a véleményük a jelenleg piacon lévő gélekről. „Túl édes, túl ragadós és túl sűrű és sok vizet kell inni hozzá. Egy frissítő gyümölcs ízű gél sokkal jobb lenne.”- mondták.
Évek kutatásai után egy csapat elismert sportoló segítségével kifejlesztettük az Energy Gel Electrolyte-t, az egyszerű és az összetett szénhidrátok tökéletes arányú keverékével – gyorsan pótolja az energiát.
A működése egyszerű, mivel 23g glükózt tartalmaz és mint tudjuk minden szánhidrát a gyomorban glükózzá alakul, így ezt már nem kell tovább bontania gyomornak így nem is termelődik annyi gyomorsav és a vékonybélből azonnal felszívódik a véráramba ahonnan energiává alakul. Egy olyan egyszerű szénhidrátról van szó ami azonnal távozik a gyomorból így nem is okozva gyomorproblémákat, még az óránkénti 3 adag sem.

A csúcsteljesítmény eléréséhez a High5 Energy Gel Electrolyte , amik alapvető fontosságúak a szénhidrát-anyagcserében és az izmok működésében is fontos szerepet játszanak.

Tökéletesen működik akár az Energy Drink-mellé mivel különböző szénhidrát formulákat tartalmaz, amik nem akadnak össze! De igazán a ZERO Sports-al alkot tökéletes párost, mivel a ZERO szénhidrát mentes az Energy Gelben viszont megvan a tiszta és gyors energia!

De ami a legfontosabb: Ebből napi 20 adagot is elfogyaszthatsz és egy órában akár 3-at! Ennyire biztosak vagyunk abban, hogy egy teljesen GYOMORKÍMÉLŐ termékről van szó! Nem a „csodát” kínáljuk, hanem csak egy terméket, ami valóban MŰKÖDIK!

Dopping mentes politikánk részeként, csak olyan termékeket szállítunk, amelyeket leteszteltünk. Az Energy Gel Electrolyte kizárólag olyan összetevőkből készül amelyet tesztelték a WADA tiltott listán szereplő anyagok tekintetében. A HIGH5 termékek fő gyártóhelye, ahol készítjük géleinket és porunkat, az Informed Sport tanúsítvánnyal rendelkezik. A HIGH5 termékekben nem használunk tiltott összetevőket, és 100% -ban bizonyított eredményeink vannak: soha egyetlen sportoló sem kapott pozitív WADA tesztet!

Használd sportolás közben, 20-30percenként egy géllel fedezheted az energiád. Az Energy Gel Electrolyte-hoz nem kell extra folyadékot innod, fogyaszd higítatlanul.

ZERO Sports-al tökéletes párost alkot.

Kiszerelés: db
  “Egyél, mielőtt megéhezel és igyál, mielőtt megszomjazol” - szól a mondás. Amikor már versenyeken, vagy teljesítménytúrákon indulsz, óhatatlanul szembesülsz vele, hogy a táplálkozás alapvető meghatározója az eredményeidnek. Mindhárom táplálék másra szolgál: a...
  Az említett probléma elég gyakori. Sokszor találkozunk ezzel, főleg azoknál, akik sík terepen használják a bringájukat, egy áttételben, vagy pedelecet használnak elektromos rásegítéssel. Ezeknél a bringáknál hamar el lehet érni a rásegítés végét, és ha elől ez...

  Összes kérdés

  Még nincsenek vélemények. Légy Te az első véleményező!

  Csak regisztrált felhasználóink írhatnak véleményt. Kérünk lépj be vagy regisztrálj!
  Cikkek
  íz tömeg Kedvezmény eBIKE ár Mennyiség készlet
  málna 60 g 10 % 620 Ft
  558 Ft / db
  zöld kosár h24
  Akár 1 munkanap
  trópusi 60 g 10 % 620 Ft
  558 Ft / db
  piros kosár
  Bizonytalan beérkezés
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.
  magyar english
  Belépés


  Elfelejtett jelszó
  Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.