Zöld hétfő az eBIKE.hu-n: próbálj ki minket ingyen szállítással!

Gondtalan és pénztárcakímélő vásárlás számolgatás nélkül? Pontosan :)

A Foxposttal karöltve minden hónap első hétfőjét ZöldHétfő-ként, ingyenes kiszállítással ünnepeljük!

Nem kell tehát hónapokat várni a FeketePéntekre, hiszen minden hónap első hétfője ingyen szállítási opciót hoz Neked!

Mást nem is kell tenned, mint ahogy a legtöbbször, 4000 Ft felett vásárolsz, és a szállítási opciók közül a FOXPOST csomagautomatákat választod.

"Zöld hétfőn zöld kosarast!"

Az akció a teljes egészében* készletről teljesíthető (ZÖLD KOSARAS) termékekre vonatkozik (nyugi többezer cikkről van szó!), hogy garantálni tudjuk, hogy a megrendelésed legfejlebb 1 napon belül feladásra is kerül! 

Nem bírod kivárni a hétfőt, és már hétvégén leadnád a rendelésed? Semmi gond, már péntek déltől lehetőséged van leadni a "zöld hétfős" rendelést, a rendszer már ingyenes szállítással fogja feldolgozni! tehát nálunk a Zöld Hétfő egész hétvégén tart, de legkésőbb hétfő éjfélig be kell érkezzen a rendelés.

A Foxpost rendszerét sem kell bemutatnunk, de ha nem ismered, akkor is hamar meg fogod szeretni:

  • mert könnyű útba ejteni,
  • 2 perc átvenni.
  • Aki kipróbálta, felméréseink szerint minden későbbi csomagját oda kéri!

Ha még nem próbáltál minket, mostanában, (vagy még soha) itt az ideje, tuti szeretni fogod a dolgot.

Ha próbáltál már minket és tetszettünk, akkor arra kérünk, ajánlj minket ismerőseidnek is!

Oszd meg nyugodtan velük Facebook-on, emailben, vagy bármelyik chat-en, nekik is jár az ingyen szállítás :)

Jó vásárlást még zöldebb hétfőket kívánunk!


*Egyedi esetekben - tényleg igazán ritkán - előfordulhat, hogy nem tudjuk készletről teljesíteni az általad megadott mennyiséget. Ennek két oka lehet:
- vagy más is adott le rá időközben megrendelést, vagy egyszerűen kevesebb volt készleten. A rendszer felépítéséből adódóan ezt előre nem tudjuk megmondani, csak a rendelés beérkezését követően, hiszen akkor kerül foglalásba a termék. Ebben az esetben az automatikus rendszer szállítási díjjal fogja visszaigazolni a rendelést, mivel az nem volt 100%-ban készletről teljesíthető. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizzétek a Visszaigazolást, és jelezzétek emailben, vagy telefonon, ha bármi eltérést tapasztaltok, és megpróbálunk segíteni!
szintén megeshet, hogy olyan terméket szeretnél Foxpost automatába rendelni, aminek terjedelme ezt nem teszi lehetővé. Ezeknél a termékeknél többnyire a rendszer fel sem kínálja a Foxpost átvételi lehetőséget, ezt is kérjük vegyétek figyelembe: A Foxpost automaták legnagyobb befogadó képessége: 62 x 60 x 38 cm
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.