Thermo kulacsok - télen-nyáron nagyszerűek

Egy thermo kulacsról legtöbbünknek egy téli kiránduláson elővett gőzölgő termosz jut eszébe, pedig ha bringázol, ennél sokkal többről van szó.

Mi is bringázunk elég rendszeresen, ráadásul télen-nyáron, akár hosszú órákon keresztül. A folyadékpótlás minden évszakban szükséges, nem elhanyagolható dolog, ezért találnunk kell megoldást arra, hogy a magunkkal vitt folyadék ne fagyjon bele a kulacsunkba. Nem túl kellemes érzés és nem is túl egészséges hidegben belekortyolni a fagypont körüli vízbe, és ez az állapot elég hamar be tud következni télen. 

A probléma viszont nem csak télen jön elő. Egyre forróbbak a nyarak, és ha tekertél már legalább 30 fokban, te is tudod, mekkora megváltás tud lenni egy közkút az út szélén, a maga húsítő vizével. A szomorú hír azonban az, hogy amikor kellene, nem fogsz találni ilyen kutat :) Erdőben, vagy a hegyekben pláne nehéz lesz.

Ami igazán jó, az egy olyan thermo kulacs, ami megtartja az italod hőmérsékletét legalább 1-2 óráig. Ennyi pont elég hogy télen ne fagyjon meg a vized, esetleg teád, nyáron pedig elég sokáig ihatsz hűsítő folyadékot, vizet, vagy izót, mert valljuk be hiába van tele a kulcsod, ha olyan meleg, mint a p*si., ilyenkor a kulcsot, csak nehezéknek viszed. 

A kellemes hőmérséklető innivaló többek között azért is fontos, mert nyáron nagyon sokat tud hűteni a testeden, ismét könnyebb lesz hőt leadnod, nem kapsz hőgutát, jobban fog esni a tekerés, még extrém melegben is.

 

Mennyire találtad hasznosnak?

Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.