Összefűzitek a kereket?

Természetesen minden eszközünk megvan az általad kiválasztott alkatrészek első osztályú összeépítésére.Ha megvan az agy, és a felni, de hiányosak még azok küllőszámítási adatai, vagy bizonytalan vagy az eredményben, nekünk elég az is, ha a megrendelés Megjegyzés rovatában megadod, hogy milyen küllővel, és anyával szeretnéd kézhez kapni a kész kereket, és a többit mi elintézzük: Mérünk, számolunk, beírjuk a rendelésbe, stb. Végül a kész kereket kapod centírozva.
A fűzést csúcs minőségű Park Tool szerszámokkal végezzük, ellenőrizzük a küllők feszességét. Tudtad, hogy más-más testsúlyhoz pl különböző feszességű küllő kell? Mi tudjuk :)

A fűzés ára szezonban, és szezonon kívül eltérhet, de jelenleg 4990-9990 Ft-ért készítjük ezeket a kerekeket a feladat összetettségétől illetve az elvárásoktól függően.

A variációs lehetőségek a végtelent súrolják, készítettünk színes küllővel, 20"-os agyváltós kereket, persze a leggyakrabban MTB/Extrém/Városi/Fixi/Országúti kerékszetteket építünk (szóval bármit). Itt is van lehetőség az egyedi kérésekre: radiálisan, 1/2/3 keresztre fűzve, akár oldalanként eltérően, vagy a szelepnél más színnel, stb.


Felhívjuk figyelmed, hogy a megrendelt alkatrészek kompatibilitását alapértelmezésben nem ellenőrizzük. Amennyiben ilyen okból újra kell kezdeni a megrendelt szerelést, úgy az elvégezett korábbi munkát és felhasznált anyagokat is ki kell számlázzuk.

Éppen ezért, amennyiben bizonytalan vagy a megrendelt alkatrészek kompatibilitásával kapcsolatban, akkor az ügyfélszolgálati kommetben, vagy emailben kérheted, hogy az alkatrészeket ellenőrizzük ilyen szempontból. 
Ehhez szükségünk van a további paraméterek megadására (pl. ""V-fékes, 622-es átmérőjű, 135mm villasarutávolságú kereket szeretnék 7 sebességes váltórendszerhez"").

A megrendelt kerékfűzést partnerszervizünkkel végeztetjük el. Kérjük megértésed abban, hogy amikor ezt a szolgáltatást igényled, azzal tudomásul veszed, hogy az alkatrészekre, vagy a kért szolgáltatásra vonatkozó felmondási jog csak a szervizmunka megkezdéséig érvényesíthető. Érthető módon, a munkát ki kell fizetnünk a szerelőnek akkor is, ha bármilyen okból elállnál a vásárlástól. Az alkatrészek pedig ezután nem értékesíthetőek ""bontatlan, új"" termékként, a Te igényeidre épített kerék pedig másnak csak árengedménnyel adható el. Ezért a megkezdett szolgáltatás ellenértékét visszamondás esetén is kérjük rendezni. Az elállási jog ezeknél az eseteknél a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § paragrafusa értelmében nem érvényesíthető.

 

 

Mennyire találtad hasznosnak?

4.9
(146 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.