Összefűzitek a kereket?

Természetesen minden eszközünk megvan az általad kiválasztott alkatrészek első osztályú összeépítésére.Ha megvan az agy, és a felni, de hiányosak még azok küllőszámítási adatai, vagy bizonytalan vagy az eredményben, nekünk elég az is, ha a megrendelés Megjegyzés rovatában megadod, hogy milyen küllővel, és anyával szeretnéd kézhez kapni a kész kereket, és a többit mi elintézzük: Mérünk, számolunk, beírjuk a rendelésbe, stb. Végül a kész kereket kapod centírozva.
A fűzést csúcs minőségű Park Tool szerszámokkal végezzük, ellenőrizzük a küllők feszességét. Tudtad, hogy más-más testsúlyhoz pl különböző feszességű küllő kell? Mi tudjuk :)

A fűzés ára szezonban, és szezonon kívül eltér, akad néha ingyenes fűzési akciónk, de általában 3490 Ft-ért készítjük ezeket a kerekeket.

A variációs lehetőségek a végtelent súrolják, készítettünk színes küllővel, 20"-os agyváltós kereket, persze a leggyakrabban MTB/Extrém/Városi/Fixi/Országúti kerékszetteket építünk (szóval bármit). Itt is van lehetőség az egyedi kérésekre: radiálisan, 1/2/3 keresztre fűzve, akár oldalanként eltérően, vagy a szelepnél más színnel, stb. Válassz minket!
 

Mennyire találtad hasznosnak?

4.9
(143 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.