Nem tudok belépni. Mi lehet a gond?

Ha nem sikerült belépned, új regisztráció létrehozása helyett érdemes ellenőrizni az alábbi 3 jellemző hibát.

Ne fáradj új profil létrehozásával, ne vesszen kárba a korábbi rendeléseid követhetősége, az esetleges hűség-kedvezmények!

Nézd meg, hátha csak ennyi a gond:

Nincs aktiválva a regisztráció

Ha végigvitted a regisztrációs folyamatot, kapnod kell egy automatikusan generált levelet, amelyben megküldjük a profil aktivlálásához szükséges kódod és linket. Ha ezt nem kaptad meg 1-2 percen belül, akkor

lehet hogy a levelező szervered terhelése nagy, várj egy kicsit, mondjuk maximum 5-10 percet, majd

ellenőrizd a Spam mappád, sosem lehet tudni.

előfordulhat, hogy rossz címet adtál meg, ilyenkor hívj minket, és segítünk az aktiválásban, és javítjuk is egyúttal a címed a rendszerben!

Nem jó a jelszó

Ha a profilod aktiváltad, de tegyük fel, régen vásároltál és nem emlékszel a jelszavadra, a legegyszerűbb, ha a beregisztrált címedre kérsz egy jelszó-emlékeztetőt itt: https://ebike.hu/elfelejtett-jelszo/

ha az emailcímedre sem emlékszel, vagy már másikat használsz, akkor is azt javasoljuk, inkább vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy név, cím, stb alapján megkeressük és frissíthessük a korábbi profilodat. Ha ez nem megoldható, természetesen végső megoldásként új profilt is készíthetsz.

Nem jó a felhasználónév

Előfordulhat, hogy kértél új jelszót, de a rendszer így sem enged belépni. Ez akkor fordul elő, ha nem megfelelő felhasználónévvel próbálsz belépni. ILyenkor is telefonon érdemes keresni minket, hiszen az emailcím alapján megadjuk a kapcsolódó felhasználónevet, melyet a jelszavaddal már tudsz használni.

 

Mennyire találtad hasznosnak?

Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.