Hogyan érkezik meg hozzám a kerékpár?

A www.ebike.hu-n megvásárolt kerékpárokat minden esetben készreszerelve, beállítva, névre kiállított és lepecséltelt Garanciafüzettel küldjük ki.

Vidékre megfelelő dobozban, a pedálok és a kormány (esetekben az elsőkerék) kiszerelésével tudjuk a kerékpárt elküldeni, míg a Pesten akár saját futárunk is kiszállítja a beállított kerékpárt, készre szerelve, azonnal használatra kész állapotban. Ezzel kapcsolatban mindenképp egyeztess velünk, mert alapértelmezésben Pestre is dobozban, futárral küldjük a kerékpárokat.

Ennek praktikus oka van, a futárcégnek a sérülések elkerülése végett kartondobozban adjuk át de a lapos dobozba nem fér bele teljesen a készreszerelt bringa. A pedál a kormány eltávolítása nem befolyásolja a fékek és váltók beállítását, így otthon ezek minimális affinitással visszaszerelhetőek.

A pedálok jelölése (nagyon fontos hogy helyes oldalra szereljük be, mert elérőek a meneteik):
L: bal oldali pedál
R: jobb oldali pedál

A pedálok meneteit enyhén kenjük meg gépzsírral, majd kézzel kezdjük betekerni, nem erőltetve, ugyanúgy, mint bármilyen más menetnél. A meghúzási nyomaték 35-40Nm, ami 1 méteres  erőkaron kb 3,5-4 kg-nak felel meg, vagy ha szerszámokban gondolkodunk, egy 20cm hosszúságú villáskulccal 18-22 kg-nak megfelelő erőt kell kifejteni.

A kormány rögzítőcsavarjainak ajánlott meghúzási nyomatéka sok esetben fel van tüntetve a kormányfejen, Alumínium anyag esetében 8-10 Nm szokott lenni, karbon esetében ez kevesebb, 5-6 Nm és nagy pontosan be kell tartani!

Ha meghúzási nyomatékokkal vagy bármilyen összeszerelési tanáccsal kapcsolatban kérdésed volna, keress bennünket bizalommal!

FONTOS! Nálunk a megvásárolt kerékpárok szállításának nincs felára, annak ellenére sem, hogy túlméretes csomagról van szó, így a legtöbb kerékpárt, mivel értékük legtöbbször meghaladja a 40.000 Ft-ot, térítésmentesen szállítjuk.

A kerékpárok üzembe helyezésével ezzel meg is vagyunk, a finom hangolással, a legkényelmesebb pozíció beállításával is érdemes eltölteni kis időt.

Ebben is segítünk természetesen, erről hosszabban ebben a cikkünkben olvashatsz:

http://ebike.hu/gyik/hogyan-allitsam-be-a-kerekpart-magamhoz/

Mennyire találtad hasznosnak?

4.9
(254 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.