Hogy tudom ingyen visszaküldeni a nem megfelelő termékeket Foxpost-tal?

Ha egy csomagot Foxpost automatából veszel át, 30 napig bámulatosan egyszerűen és INGYEN vissza tudod küldeni azokat a tételeket, amikre a megtekintésüket követően mégsem tartasz igényt.

Nézd meg mennyire egyszerű:

 

Akad olyan vásárló, aki már rögtön az automatánál  kibontja  a csomagot, és egyből dönt arról, hogy valamit mégsem kér, élne az ingyenes Foxpost-os visszaküldési lehetőséggel.

Ennek részünkről semmi akadálya, hiszen ha a termék eredeti, használatlan állapotban van, - bár megköszönjük - nem szükséges felénk előzetesen jelezned, hogy visszaküldenél valamit.

Két dologra kérjük ügyelj:

FOXPOST REKESZ NYITÁS VISSZAKÜLDÉSHEZ

Ügyelj arra, hogy előbb vissza kell zárni a Foxpost automata ajtaját, és ezt követően kell indítani a videón látható visszaküldési folyamatot. Ellenkező esetben a visszáru nem nálunk fog landolni, hanem valaki másnál. Ugyanis ha csak visszarakod a még nyitott rekeszbe a terméket, a Foxpost nem fogja tudni, hogy van visszáru, és kiosztja azt az üresnek vélt rekeszt egy másik címzettnek.

CSOMAGOLÁS

A csomagot kérjük úgy csomagold be, hogy a termékekre, vagy azok gyári csomagolására ne kerülhessen semmilyen csomagcimke, vagy egyéb matrica a futárcégtől, ezért a terméket ne a saját csomagolásában, hanem külön dobozban, vagy csomagoló fóliában helyezd vissza az automatába!


Mutatunk pár példát:

NEM MEGFELELŐ VISSZAKÜLDÉS

Visszaküldéskor itt az agyváltó gyári dobozára került a csomagcímke, ez nem szerencsés, Te sem örülnél, ha így érkezne hozzád a csomag, eredeti áron nem szívesen értékesítjük, tehát ez mindenképp fölösleges többletköltség.

Ha visszaküldesz terméket, a lenti módok egyikével tedd (megfelelő csomagolásban), különben sérülhet a termék is, és előfordulhat, hogy nem tudjuk teljes áron visszavenni

MEGFELELŐ VISSZAKÜLDÉS

Zárt kartondobozban

Csomagolófóliában

Mennyire találtad hasznosnak?

4
(4 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.