Hogy tudom ingyen visszaküldeni a nem megfelelő termékeket Foxpost-tal?

Ha egy csomagot Foxpost automatából veszel át, 30 napig bámulatosan egyszerűen és INGYEN vissza tudod küldeni azokat a tételeket, amikre a megtekintésüket követően mégsem tartasz igényt.

Nézd meg mennyire egyszerű:

 

Akad olyan vásárló, aki már rögtön az automatánál  kibontja  a csomagot, és egyből dönt arról, hogy valamit mégsem kér, élne az ingyenes Foxpost-os visszaküldési lehetőséggel.

Ennek részünkről semmi akadálya, hiszen ha a termék eredeti, használatlan állapotban van, - bár megköszönjük - nem szükséges felénk előzetesen jelezned, hogy visszaküldenél valamit.

Két dologra kérjük ügyelj:

FOXPOST REKESZ NYITÁS VISSZAKÜLDÉSHEZ

Ügyelj arra, hogy előbb vissza kell zárni a Foxpost automata ajtaját, és ezt követően kell indítani a videón látható visszaküldési folyamatot. Ellenkező esetben a visszáru nem nálunk fog landolni, hanem valaki másnál. Ugyanis ha csak visszarakod a még nyitott rekeszbe a terméket, a Foxpost nem fogja tudni, hogy van visszáru, és kiosztja azt az üresnek vélt rekeszt egy másik címzettnek.

CSOMAGOLÁS

A csomagot kérjük úgy csomagold be, hogy a termékekre, vagy azok gyári csomagolására ne kerülhessen semmilyen csomagcimke, vagy egyéb matrica a futárcégtől, ezért a terméket ne a saját csomagolásában, hanem külön dobozban, vagy csomagoló fóliában helyezd vissza az automatába!


Mutatunk pár példát:

NEM MEGFELELŐ VISSZAKÜLDÉS

Visszaküldéskor itt az agyváltó gyári dobozára került a csomagcímke, ez nem szerencsés, Te sem örülnél, ha így érkezne hozzád a csomag, eredeti áron nem szívesen értékesítjük, tehát ez mindenképp fölösleges többletköltség.

Ha visszaküldesz terméket, a lenti módok egyikével tedd (megfelelő csomagolásban), különben sérülhet a termék is, és előfordulhat, hogy nem tudjuk teljes áron visszavenni

MEGFELELŐ VISSZAKÜLDÉS

Zárt kartondobozban

Csomagolófóliában

Mennyire találtad hasznosnak?

3.8
(5 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.