Egészségpénztár tag vagyok. Tudok-e számlát kérni?

Minden további nélkül. A legtöbb Egészségpénztárral (EP) kapcsolatban állunk, a hatályos jogszabályoknak megfelelően pedig ki tudjuk a nevükre állítani a számlát. A számlát a csomagban kapod meg, ezt kell továbbküldened az Egészségpénztár részére, vagy a munkahelyed bérszámfejtőihez, konstrukciótól függően. Az aktuális szabályokról, arról, hogy az adott évben mi írható le az adódból, és mi az, ami elszámolható ugyan, de nem csökkenti az adóalapot, érdeklődj Egészségpénztárad oldalán. Minden pénztár más rendszert használ, az alábbaikban néhány példa, hogy a számlát kinek a nevére kell kiállítanunk:

 

- MKB Egészségpénztár: Igénybevevő Pénztártag, vagy bejelentett Szolgáltatásra jogosultja neve és címe, a Pénztártag tagi azonosítószáma

- K&H Medicina egészségpénztár: 1037 Budapest, Montevideo u. 5., Tag neve, Tagsági száma

- Tempo Egészségpénztár: 1025 Budapest, Nagybányai út 92., Tag neve, Tagsági száma

- OTP Egészségpénztár: 1051 Budapest, Mérleg utca 4., Tag neve és azonosítója

 

A számlára a weboldalon található terméknév kerül majd, egyéb kéréseket nem tudunk sajnos figyelembe venni (pl: “legyen munkaruha a számlán feltüntetve").

Bizonyos pénztárak alkatrészeket nem, kizárólag komplett kerékpárokat számolnak el, ennek részleteiről feltétlenül érdeklődj saját Egészségpénztáradnál!

Mennyire találtad hasznosnak?

4.6
(18 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.