Abus zár rögzítési megoldások

Mint az egyik legnevesebb gyártó, az ABUS kiemelt figyelmet fordít a zárak minőségére és kényelmi szempontjaira. Hiszen nem elég, hogy egy zár biztonságos, de kényelmesen rögzíthető, és szállítható kell legyen. Ebben a cikkben felsoroljuk az ABUS zárak rögzítési megoldásait.

Abus EaZy KF

U lakatok gyors, és egyszerű rögzítési módja. Akár egy kézzel is könnyedén fel és le szerelhetjük a zárat a tartóról

Abus FL

Exkluzív kivitel a Phantom 8960, 8950 és 8940 modellek szállításához. Mágneses rögzítése lévén könnyen fel és le szerelhető a zár a tartóról. A tartó fixen rögzíthető a nyeregbilincs csavarjával

Abus Tex FL

Exkluzív kivitel a Phantom 8960, 8950 és 8940 modellek szállításához. Mágneses rögzítése lévén könnyen fel és le szerelhető a zár a tartóról. A tartó rugalmas feszítőszalaggal rögzíthető 21–80 mm átmérőjű, kerek és nem kerek csőkeresztmetszetű vázcsövekre.

Abus KF

Huzalos, görgős és Steel-O Flex huzalos zárak rögzítéséhez. A zár egy gombnyomásra le és felszerelhető a tartóról. A tartó fixen rögzül a nyeregbilincs csavarjával.

 

Abus RBKF mini

Huzalos, görgős és Steel-O Flex huzalos zárak rögzítéséhez. A zár egy gombnyomásra le és felszerelhető a tartóról. A tartó rugalmas acélszalaggal rögzíthető 15–45 mm átmérőjű, kerek és nem kerek csőkeresztmetszetű vázcsövekre.

Abus Tex KF Mini

Huzalos, görgős és Steel-O Flex huzalos zárak rögzítéséhez. A zár egy gombnyomásra le és felszerelhető a tartóról. A tartó rugalmas feszítőszalaggal rögzíthető 21–80 mm átmérőjű, kerek és nem kerek csőkeresztmetszetű vázcsövekre.

Abus Tex KF Twin

U lakatok biztonságos és egyszerű rögzítéséhez. A zár egy gombnyomásra le és felszerelhető a tartóról. A tartó rugalmas feszítőszalaggal rögzíthető 21–80 mm átmérőjű, kerek és nem kerek csőkeresztmetszetű vázcsövekre.

 

Abus QuickSnap

Huzalos és Steel-O Flex huzalos zárak rögzítéséhez. A zár egy gombnyomásra le és felszerelhető a tartóról. A tartó fixen rögzül a nyeregbilincs csavarjával.

 

Abus QuickSnap RBU

 

Huzalos és Steel-O Flex huzalos zárak rögzítéséhez. A zár egy gombnyomásra le és felszerelhető a tartóról. A tartó rugalmas acélszalaggal rögzíthető 15–45 mm átmérőjű, kerek és nem kerek csőkeresztmetszetű vázcsövekre.

Abus Ivera RBU

Az Ivera 7000 sorozatú láncos-, huzalos- és Steel-O-Flex huzalos zárak szállításához. A tartó rugalmas acélszalaggal rögzíthető 15–45 mm átmérőjű, kerek és nem kerek csőkeresztmetszetű vázcsövekre vagy fixen rögzül a nyeregbilincs csavarjával.

 

Abus SCMU

Huzalos és görgős zárak egyszerű, gyors és szerszám mentes rögzítéséhez. A zár könnyedén le és fel szerelhető a tartóra. A tartó szerszám nélkül rögzíthető a kerékpár gyakorlatilag bármely arra alkalmas pontjára.

Abus SH34

U lakatok gyros és biztonságos rögzítésére. A zár könnyel le és felszerelhető a tartóra. A tartó fixen csavarokkal rögzíthető 15–45 mm átmérőjű, kerek és nem kerek csőkeresztmetszetű vázcsövekre.

 

Abus SH61

U lakatok gyros és biztonságos rögzítésére. A zár könnyel le és felszerelhető a tartóra. A tartó gyorsan rögzíthető 15–42 mm átmérőjű, kerek és nem kerek csőkeresztmetszetű vázcsövekre.

Abus URB

Abus LL rögzítési csonkkal rendelkező huzalos zárak rögzítésére szolgál. A zár könnyen fel és leszerelhető a tartóról. A tartó fixen rögzíthető 25-35mm átmérőjű kerek vázcsövekre.

 

Abus USH

U lakatok biztonságos szállítására. A lakat könnyen fel és leszerelhető a tartóról. A tartó műanyag bilinccsel fixen rögzíthető 15-35mm átmérőjű kerek vázcsövekre.

 

 

 

ABUS ST-2012

A láncos zárak védett szállítására szolgáló táska.
Rugalmas felszerelés csúszásbiztos tépőzárakkal vagy csavarokkal a palacktartó felfogójára.
Megerősített belső lemez a jobb rögzítéshez.

 

Abus CL

Patkózárak gyors rögzítési megoldása.

Abus LH/SP

Patkózárak fix rögzítési megoldása.
 
 

Mennyire találtad hasznosnak?

Még nincs értékelve!
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.