Tacx és Blackburn akciós görgők

Az otthoni görgőzés a reneszánszát éli, az olyan online lehetőségek, mint a Zwift új távlatokat nyitottak azok számára, akik nem engedhetnek meg 2-300.000-es görgőket.

Ha nem érzed magadénak az 5 fokban való bringázást még 1-2 hónapon át, gyere, és ruházz be egy kiváló görgőre az idei szezon legbrutálisabb akciójában! 

A barátaid nem fognak Rád ismerni a szezon első közös tekerésén. Az első 2018-as tavaszi tekerésre ugyanis már top formában érkezhetsz! És ehhez nem is nagyon kell semmi újévi fogadalom.

Egy viszonylag ritkán tekerő barátomnak pár éve azt mertem mondani - amikor zsírégetés céljából görgővásárláson gondolkozott - , hogy a görgőzés nem lesz az ő világa, mert eszméletlenül monoton, ingerszegény dolog, az ember a saját izzadtságában úszik, zenével próbálja motiválni magát, és semmiképp nem tudja pótolni a szabadban tekerés élményét.

Persze voltak már jóval korábban prémium árban virtuális görgők, akár interaktívok is, de a hétköznapi halandó számára a Zwift hozta meg a forradalmi áttörést. 

Aki a Zwift világát nem ismeri, annak javasoljuk, hogy szerezzen egy kompatibilis (link a listára) görgőt, próbálja ki egy ingyenes időszak alatt mire képes. Beszippant. Tök komolyan. Ráadásul, ha nem vet fel a pénz, akkor akár ezzel, a készlet erejéig akciósan kapható görgővel is teljeskörű élményt kapsz.

Blackburn Trakstand Mag 3 mágnesfékes görgő - a készlet erejéig FÉLÁRON 34.999 Forintért

Ahhoz, hogy Zwift kompatibilis legyen kell hozzá egy telefon, amin van Bluetooth Smart, és még egy Bluetooth Smart sebesség/pedálfordulat jeladó, meg egy PC.

Vagy ha van egy megfelelő óraszetted ami BLE vagy ANT+ elven ad sebesség/pedálfordulat jelet, akkor azzal is össze fogod tudni párosítani.

Garantáltan új távlatok nyílnak meg előtted az otthoni edzés terén.

Talán hallottad, hogy mi a legnagyobb királyság a Zwiftben: Az interaktív görgők esetében a program szabályozza a fékerőt úgy, hogyha emelkedőn tekersz, akkor növeli a fékezést, míg síkon, vagy lejtőn könnyíti. Teljesen realisztikusan. Annyira, hogy bolyban haladva a szélárnyékot is imitálja, tehát hátul (szélárnyákban) haladva könnyebb tekerni. Fantasztikus dolog így edzeni otthon, ennek a kategóriának  legolcsóbb belépő modellje jelenleg ez a görgő:

Tacx Vortex Smart T2180 Full Connect Edition - 26% kedvezménnyel 155.500 Forint

 

További akciós ELITE görgő ajánlataink

 

 
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.