Szezonvégi kerékpár kiárusítás - 2018

Fejlesztgetés helyett lépj egy nagyot, és ígérjük, nem fogod megbánni! Gondolkodtál már azon, hogy nem biztos hogy a megfelelő bringán tekersz? Gondold újra, hogy igazából mire használod a bicajod, és ruházz be egy új bringára, amit "Rád öntöttek", garanciával, ingyenszállítással és most akár 40% árelőnnyel!

HIdd le, tényleg rengeteg Vásárlónk keres meg minket olyan tanácsot kérve, hogyan tudná szeretett, akár több(tíz) éve használt bringáját jobban magára hangolni. Ebben is nagyon szívesen segítünk, de sajnos sokszor komoly árat kell fizetni azért, hogy egy - mondjuk ki - technikailag elavult bringá megpróbáljunk felhozni mai minőségi szintre. Nem arról beszélünk, hogy nem jók a régi bringák, de egy lestrapált 10-20 éves technikára új, az eredetivel azonos minőségű szettet felszerelni egy kisebb lavinát indít be:

Miért NE újítsam fel kedvenc bringámat?

Áltában egy hajtás felújítástól indulunk: a hajtóműtől, vagy a lánckerekeitől, aztán jön az elsőváltó, a fogaskeréksor, és a lánc, de akkor már lehet hogy a hátsó kerékagy sem jó a régi, keskenyebb kazettatest miatt, az új váltókat pedig jó eséllyel csak új karok vezérlik jól. Ez egy ilyen ügy, sajnos pár év alatt a hajtásrendszerek rengeteget fejlődtek, normális minőság már szinte csak 11 fokozatban van, ez pedig komplett rendszerben működik csak. És ekkor még nem került szóba a többi fődarab állapota, teleszkóp szervizelés, kerekek, gumik, így a dolgok mélyére ásva sok esetben hamar arra jutunk, hogy érdemesebb lenne új bringára váltani.

Melyik stílus a Tiéd? Kattints és nézd meg kiárusításunkat!

(Az akció 2018. szeptember 16-ig vagy a készlet erejéig érvényes.)
87.920 Forinttól 189.999 Forinttól 59.999 Forinttól
69.900 Forinttól 8.999 Forinttól 499.999 Ft-tól

 

Ha az eBIKE-hu-t és akciós bringáinkat választod, nem fogod megbánni: Átbeszéljük, mire használnád igazából, mennyit mész aszfalton, mennyit terepen, milyen magas vagy, menynire kedveled a kényelmes testpozíciót, vagy inkább sportosan, előredőlve tekersz nagyobb tempóval. Mi soha nem fogunk rábeszélni olyan bringára, amire egy szakértő ismerősöd később azt mondja: "Ez nem a Te méreted, átvertek". Cserébe kapsz egy olyan bringát, ami 0 km-es, és biztosak vagyunk benne, hogy gyorsabb leszel vele, mint eddig.

Mitől van kedvünk nap mint nap bringázni?

Mert jó bringákon tekerünk, amik jó állapotban vannak, egyszerűen élmény velük minden méter!

Osztozz velünk ebben az élményben! 

Készleten van többszáz bringánk, minden stílusból: a fitness és országúti kerékpároktól a Mountainbike-okon keresztül, a cross/trekkingeken át a gyerekbringákig. 0-99 éves korig minden, de minden felhasználásra, minden erőnlétre, akár elektromos rásegítéssel is természetesen.

Hogyan válaszd ki leendő bringád? Ne a régiből indulj ki, hanem abból, mire használnád? Nem biztos, hogy MTB-t kell vegyél, ha többnyire aszfalon túrázol, de az is lehet, hogy egy országúti fog csalódást okozni: ha főleg városban használnád, jobb választás lesz a fitness. Ha legalább 175-180 cm magas vagy, ma már nem kérdés, hogy 29-es kerekű montit kellene vegyél, és a gyereked, ha intenzíven bringázna veled, lehet hogy nem is a teleszkóp és a tárcsafék lesz a legfontosabb, hanem egy igazán könnyű bringa, mondjuk ami aluvázas, merevvillás, és alacsony a gördülési ellenállása.

Szeretjük a bringázást, és szeretnénk ha Te is minden bringázásod alkalmával újra és újra beleszeretnél a bringázásba!

Irány a shop, irány az új kihívás!

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.