NiteRider a biztonságban nem ismerünk kompromisszumot

NITE RIDER – BIZTONSÁGBAN NEM ISMERÜNK KOMPROMISSZUMOT
- Fényerő,
- akkumulátor (üzemidő, feltöltési idő, technológia/élettartam),
- ár
 

Amikor kerékpárvilágítást vásárlunk, talán ez a három legfontosabb döntési kritérium, amelyet figyelembe kell vennünk.
A megújult NiteRider LUMINA kollekció minden elvárásunkra optimális megoldást kínál.

 

 

 

Hatalmas fényerő

A továbbfejlesztett CREE® LED-technológiának köszönhetően az elődmodellhez képest 30%-al megnövekedett, 1100 Lumen fényerő.

A CREE® ledek a legnagyobb fényerőt kibocsátani képes ledek, melynek erejét más típusú ledes lámpa még csak megközelíteni se tudja. Apró méret, nagy fényerő, alacsony fogyasztás és hosszú élettartam jellemzi, ezért a modern kor lámpáinak a CREE® led a legmegfelelőbb fényforrása. Rendszeres (napi több órás) használat esetén is, a led több mint 10 évet is kibír anélkül, hogy érzékelhető romlás következne be az általa kibocsátott fény erejében. A ledes lámpák stabil működéséhez elengedhetetlen a led alá épített apró áramkör beágyazási technológiája, melyben a NiteRider a világelső gyártó.
A Lumina™ OLED 1100 Boost és a Lumina™ 1100 Boost lámpa 6000 Kelvin színhőmérsékletű, CREE® LED-es egyedi tervezésű reflektorral működik, amelynek köszönhetően egy távolra mutató pontot is meg tud világítani, valamint széles fénysávot alkot. Az 1100 lumenes fényerő lehetővé teszi, hogy a legkülönbözőbb terepeken és körülmények között is biztonságban érezze magát a felhasználó.
A szilárd lámpatest borítása könnyű alumínium és Dupont® üvegszál erősítésű műanyag ötvözete, ami kifejezetten erőssé, teszi a szerkezetét.

Akkumulátor

A legmodernebb, több cellás Li-Ion akkumlátor gondoskodik arról, hogy a megnövekedett fényerő ne járjon az üzemidő lerövidülésével.

A Li-Ion minden előnyét kihasználva (tartósság, memória-effektus mentesség, hosszú töltésmegtartó képesség, könnyű súly, stb…) a NiteRider lámpák biztosítják a nyugodt kerékpározást, emelett innovatív technológiákkal (IntelliCharge™ töltés, ami felére csökkenti a töltési időt; USB-töltési lehetőség) könnyítik meg a használaton kívüli kezelést.

Ár

Mindezt az elődmodellel megegyező áron kínálja most a Lumina sorozat.

Emellett:

-   5 fényerő-szint és 4 nappali villogó mód
-   az OLED multifunkcionális digitális kijelző részletes működési információkat, valamint pontos és valós idejű akkumulátor-információkat biztosít a Lumina OLED 9 különböző világítási opciójának százalékában. (Lumina™ OLED 1100 Boost modell esetén)
-   Vízálló (FL1 szabvány IP64)
-   Háttérvilágítású gombok az egyszerű kezelhetőséghez bármilyen világítási körülmények között
-   Illeszthető a szabványos és túlméretes 35mm-es kormányszerkezetre
-   A kormányszerkezetre és sisakra egyaránt szerelhető (tartozék)
-   USB töltőkábel szintén tartozék
-   mindössze 172 gramm

 

 

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.