Nem kaptam meg a Zöld hétfős ingyenes szállítást, miért?

1000 esetből előfordul 1-2 rendszerhiba, de gyakoribbb az, amikor a 3 fő kritérium közül valamelyik nem teljesül.

A Zöld Hétfő akción lényege, hogy a hónap első hétfőjén az általunk átadott csomagokat a Foxpost kedvezményes áron szállítja az automatákba. Mi pedig ezt az árat is átvállaljuk, így Neked egyáltalán nem kell szállítási díjat fizetned..

Nyilván van egy alsó határ, ami már csökkentené hatékonyságunkat, ezért a lélektani határt 4000 Ft-nál húztuk meg. Szerintünk ez egy tökéletes kompromisszum, ekkora vásárlást elég hamar össze lehet, akár havonta is hozni, ha épp lánc, pedál, markolat, egy jobb garnitúra bowden vagy épp egy stopli kell; ha átlépi a csomag értéke a 4000 Ft-ot, és elérhető minden tétel készletről, akkor rendelhetetd ingyen szállítással Foxpost csomagautomatába.

Említettük tehát, de ki kell hangsúlyozzuk a készletről való elérhetőséget: Ez csupán azért fontos, mert csak ezekkel a termékekkel tudjuk garantálni, hogy még aznap összeszedésre kerülnek ÉS legkésőbb másnap átadhatjuk őket a Foxpostnak. Minden más készletstátusz éppen ezért nem vehet részt az akcióban, hiszen akkor kicsúsznánk az időből, és a futárcég a teljes szállítási összeget számlázná felénk.

Ha bármi kérdésed volna, kérjük, jelezd felénk!

Mennyire találtad hasznosnak?

5
(3 értékelés)
Az értékeléshez lépj be vagy regisztrálj!
magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.