Különleges kiadás limitált darabszámban: MT7 HC3 SE

A Magura most egy verhetetlen ajánlattal robban be a szezonba: MT7 HC3 Special Edition!

Az MT7 fékrendszeréről az egész világon az a hír járja, hogy profi szintű fékerőt és stabilitást biztosít. Évek óta a világ élvonalbeli gravity/mtb kerékpárosainak és trial sztárjainak a kedvence - többek között Loic Bruni, Danny MacAskill és Fabio Wibmer is ezt használja! A 2024-es szezon kezdetére a MAGURA vadonatúj különleges kiadásban dobja piacra az MT7 féket:

 

Bemutatjuk a vadonatúj, limitált szériás MT7 HC3 hidraulikus féktárcsát, amit most ráadásul verhetetlen áron vihetsz haza! Az MT7 HC3 egy igazi csúcstechnológiás szörnyeteg, amelyet kifejezetten a kompromisszummentes teljesítményre éhes bringásoknak terveztek. Ráadásul nem csak a fék brutális erényeit élvezheted, de még az ára is barátibb, mintha külön állítanád össze!

Mi a sztori a verhetetlen árral?

A Magura egy limitált ideig tartó akció keretében most ingyen adja a vadonatúj MT7 HC3 fékhez a HC3-as fékkarokat és a hozzá illő Storm HC féktárcsákat (203mm/203mm)! Így nem csak egy csodás fékrendszert kapsz, de még spórolsz is hiszen a komplett szett ára most sokkal kedvezőbb az eredeti MT7 PRO szetthez képest (amihez még külön HC3-as kart és féktárcsákat kell venned). Kiszámoltuk:

Minden a dobozban: A csomag tartalmaz mindent, amire szükséged lehet a tökéletes fékrendszerhez: a HC3 fékkarokat és a Storm HC tárcsákat.

Ne csússz le róla, ez a fantasztikus ajánlat nem tart örökké! A limitált szériás MT7 HC3 készletből csak véges mennyiség áll rendelkezésre, úgyhogy ne szalaszd el a lehetőséget, hogy a szezon elején egy vadonatúj fékkel és persze egy kis extra pénzzel vágj neki a kalandoknak!

 

Képen a többszörös világbajnok, Loic Bruni

MT7 Pro vs. MT7 HC3 

A legendás MT7 fékrendszer verhetetlen stabilitása továbbra is megmaradt! Az MT7 HC3 ugyanúgy a kovácsolt, egy darabból készült 4-dugattyús féknyergekre támaszkodik, melyek most egyedi piros dizájnelemmel is büszkélkedhetnek. Az MT7 PRO egyujjas HC fékkarja helyett az MT7 HC3 az egyénileg állítható HC3-as fékkart használja. Ennek egyedülálló tulajdonsága a fentebb említett beállítható áttételi arány (Ratio Adjust), így a fékerő is. A fékrendszer így tökéletesen az  egyéni igényeidhez vagy a terepviszonyokhoz igazítható.

Nézzünk egy kis technológiát bővebben, miért is jó deal ez Neked ez az új fék:

HC3 kar - Te vagy az úr a fékerő felett!

Túl csúszós az ösvény a harapós fékhez? Állítsd finomra az adagolhatóságot! Vagy hirtelen kell megállnod egy meredek lejtő előtt? Az HC3 kar Ratio Adjust funkciójával Te döntöd el a fékerő erősségét!

  •  A HC3-as kar állítható a távolság és a szög tekintetében is, így tökéletesen a kezedhez igazíthatod, ezáltal kényelmesebb fogást és jobb kontrollt biztosít bringázás közben.
  • A  kar rövidebb karút távot kínál, mint a standard karok. Ez azt jelenti, hogy kevesebbet kell húznod a karral ahhoz, hogy teljes fékerőt elérj. Ez különösen fontos a meredek lejtőkön történő magabiztos manőverezéshez.
  • Kemény nyomáspontot biztosít, ami azt jelenti, hogy pontosan érzed, mikor kezd el fogni a fék. Ez precíz modulációt tesz lehetővé, így finoman tudod szabályozni a fékerő erősségét.
  • Könnyű alumíniumból készül, ami hozzájárul a fékrendszer teljes súlyának csökkentéséhez. Összességében a HC3-as kar a kényelemre, a kontrollra és a precíz fékezésre összpontosít, ideális választás azoknak a kerékpárosoknak, akik a meredek terepen is a legjobb teljesítményt akarják nyújtani.

4 dugattyús fékerő: megállíthatatlan teljesítmény!

Az egy darabból kovácsolt 4-dugattyús féknyereg teszi az MT7 HC3-at az egyik legerősebb és legjobban kontrollálható fékké a piacon. Többszörös díjnyertes technológia, amit évek óta olyan sztárok használnak, mint például Loic Bruni. 

Mik is a 4-dugattyús fékek előnyei?

  • A 4-dugattyús fék lényegesen nagyobb fékerőt képes kifejteni, mint a 2 dugattyús fékek. Ez különösen hasznos lejtős terepen, nehéz teherrel, vagy nedves körülmények között történő kerékpározáskor, ahol a fokozott kontroll és a gyors megállás elengedhetetlen.
  • Jobb moduláció: a 4 dugattyús fékek finomabb fékvezérlést tesznek lehetővé, ami precízebb fékezést eredményez. Ez megakadályozza a blokkolásból eredő csúszást, ami veszélyes lehet és javítja a kerékpár általános kezelhetőségét.
  • Általában robusztusabbak és tartósabbak, mint a 2 dugattyús fékek. Ez hosszabb élettartamot és kevesebb karbantartást eredményez.
  • Hűtés: A több dugattyú nagyobb felületet biztosít a hő leadására, ami megakadályozza a fék túlmelegedését hosszabb, intenzív fékezés során. Ez különösen fontos lejtős terepen vagy forró éghajlaton történő kerékpározáskor.
  • A 4 dugattyús fékek általában érzékenyebbek, mint a 2 dugattyús fékek, ami azt jelenti, hogy kevesebb erőre van szükség a fékhatás eléréséhez. Ez kényelmesebb fékezést eredményez, különösen hosszabb túrák során.
  •  A 4 dugattyús fékek esztétikailag vonzóbbak is lehetnek és hozzájárulnak a kerékpár sportosabb megjelenéséhez.

Légy Te az első a pályán ezzel a limitált kiadású fenevadal!

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.