MET sisak beérkezés

„A holnap designja a ma kerékpárosának”

A márka, ami kompromisszum nélkül nyújt biztonságot valamennyi kerékpárosnak, stílustól és értékhatártól függetlenül. 

Ennél fontosabb dolog pedig nem lehet, ha bukósisakot vásárolunk!

A MET munkatársai minden energiájukat egyetlen, de tényleg csak egyetlen dologba fektetik: a legjobb kerékpáros sisak megalkotásába.

Céltudatos összpontosítással innovatív termékeket készítenek, amelyek teljesítménye, minősége, biztonsága és stílusa páratlan

Nem számít milyen stílusban bringázol, a MET számodra is eszméletlenül kényelmes, jó designal rendelkező, biztonságos sisakot kínál.

Technológiai szintje miatt a kerékpáros versenyző elit előszeretettel választja a MET márkát, de szerencsére ez nem jelenti azt, hogy csak méregdrága sisakokat kínálnak egy kiváltságos rétegnek. MET sisakokat kaphatsz bőven megfeizethető áron is, és ha belegondolsz, legalább 5 évig használhatod őket, a ráfordítás nem is olyan vészes. Természetesen megtalálod a MIPS technológiát rejtő sisakokat is a fokozott védelem érdekében, bukás esetén pedig Törés/Csere programmal segíti a gyár a károk (és a jövőben kockázatok) csökkentését

 

 


A Comói-tó és az olasz Alpok megszentelt csúcsai között található főhadiszállásuk egyben a kerékpározás mekkája és tervezők és designerek mindennapi inspirációja is. Noha sok hely van, amely a kerékpározás spirituális otthonának vallja magát, de kevés helyen van olyan a sportnak szentelt kápolna és védőszentje, mint például Madonna Del Ghisallo.

Itt, ezen hegyek közt tervezik és tesztelik minden terméküket, országúton és MTB traileken valamint a házon belüli műszaki laboratóriumban. Nem véletlen, hogy a MET márkát mindig is olyan értékekkel társították, amelyek meghatározzák alpesi örökségét: hatékonyság, odafigyelés a részletekre, teljesítmény, kifinomult esztétika és fenntartható fejlődés. Olasz gyökereik minden tevékenységükben nyilvánvalóak.

Csatlakozz a MET sisakosok csapatához, idén válts Te is MET-re!

 

BLUEGRASS

A MET extrém vonalat képviselő házi márkája a Bluegrass, mostantól szintén elérhető itthon!

A Bluegrass a sporttal együtt született. Mindig is az Enduro, Downhill és Bmx szinonimája volt, a MET márka szárnyai alatt tudott kibontakozni egy sokkal specifikusabb terület igényeit szem előtt tartva. Ha a bringázásod során nem éred be az átlagossal, válaszd a Bluegrass-t!

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.