Kryptonite bringavédelmi program

Kedvező árakkal, Kryptonite gyári biztosítással védjük meg bringáinkat!

Kryponite lakatokra akár 25% kedvezmény, valamint akár ingyenes biztosítás 5000$ értékig*!

A 2022-es év a legtöbbek számára megszorításokat hozott.

Az áruellátás még mindig akadozik a Covid berobbanása óta, és ha valami van is, sajnos bőven drágább 30-50%-kal a korábbi évekhez képest. Ilyen időkben az ember ösztönösen igyekszik csökkenteni a kiadásait, ugyanakkor van egy másik nagyon fontos aspektusa a kiadásaink csökkentésének

Vigyázzunk arra, amink van! 

A Kryptonite kiemelten fontosnak tartja bringád védelmét, ezért a saját fejlesztésű lakataiba vetett bizalmától vezérelve a márka egy egyszerű, átlátható biztosítási lehetőséget ajánl a lakataihoz.

Bővebb infót a gyártó magyar nyelvű oldalán kaphatsz, de mi is állunk rendelkezésedre bármilyen kérdés esetén!

"Én nem hagyom ott sehol a bringám!" - ó, ezt hányszor hallottuk...

Lehet, hogy általában nem jársz a lopásveszélynek erősen kitett helyek (belváros, egyetemek, stb) felé, de sajnos az a tapasztalat, hogy a bringánk egyre kevésbé van biztonságban a társasházak, vagy kertesházak tárolóiban, vagy épp a nyaralásod alatt az apartmanban, vagy épp a kerékpárszállítón.
Egy biztos: Ha egyszer megveszel egy ilyen lakatot, az nagyjából "örök élet"-re megvan. Alig van garanciális hiba, sőt nálunk még sosem volt, pedig  nem vagyunk újak a kerékpárbizniszben :D

És egy nem elhanyagolható előny:

Egy prémium lakat segítségével a legmagasabb szintű biztonságot mindenhova magaddal viheted!

Ha érdekelnek a Krytonite lakatok, és az azok által elérhető megnyugtató biztosítási lehetőség, nézd meg a listát, gondold át, melyik passzol legjobban az igényeidhez. Ha elakadsz, írj nekünk nyugodtan, segítünk! Ne sajnáld a lakatra a pénzt, és válassz akár kiegészítő lakatot is azért, hogy a bringa lehető legtöbb része le legyen lakatolva, erre is remek megoldásaink vannak!


Végezetül egy kis gyorstalpaló:

Ha nem tudod honnan indulj, milyen lakatot érdemes választani a felhasználásodnak megfelelően, alábbi cikkünkben olvashatsz: 

Milyen kerékpár lakatot válasszak, és hogy lakatoljam a bringám?

 

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.