Normális lámpát minden bringával közlekedőnek!

Bringával munkába, iskolába járni, ügyet intézni egészséges, olcsó, praktikus, és környezetbarát dolog. Unalomig ismétli ezt mindenki mostmár, és valóban: az utóbbi években jelentősen bővült a négyévszakos bringások tábora.
A fenti érvek bármelyikét is osztod, egy valami minden esetben lényeges:

A forgalomban mi, bringások vagyunk a legkevésbé védett közlekedők! A bringádon megfelelő világítás nélkül ugyanis védtelen vagy: egy kivilágítatlan, mozgó céltábla, ahogy erről több cikkünk is ír.

Adj esélyt az autósoknak, hogy időben észrevegyenek, és magadnak is, hogy észrevegyél mindent az úton, ami eléd kerül.

Kerékpáros lámpáinkra nagy figyelmet fordítunk. Mivel rengeteg érhető el nálunk épp ezért 3 csoportba soroltuk őket oldalunkon

  • Láthatóságot biztosító lámpák (ezzel, ha jók az elemek benne, messziről észrevesznek, de sokat nem fogsz látni velük sötétben)
  • Közlekedést lehetővé tevő lámpák (ezek a lámpák 5-10 méteres útszakaszt bevilágítanak, sötétben, városon belül tökéletes megoldásnak számítanak)
  • Nagy teljesítményű lámpák (Közvilágítás nélküli részeken, teljesen sötétben  is tökéles fényviszonyokat, teremtenek így biztonságban eljutsz célodhoz azokon a területeken, ahol nincs közvilágítás, vagy ha nagyobb tempóval haladsz)

 

NORMÁLIS LÁMPÁK KÉSZLETRŐL VÁROSI KÖZLEKEDÉSRE 3-4.000 Ft-TÓL (LISTA) NAGYTELJESÍTMÉNYŰ LÁMPÁK VAKSÖTÉTBE, BÁRHOVA kb 9.000 Ft-TÓL (LISTA)

Ahogy látod, a legmagasabb teljesítményű kategóriánkban is bőven akad már 10.000 Ft körüli áron megfizethető, mégis BRUTÁLIS FÉNYEREJŰ lámpa.

A LED technológia az utóbbi években óriási lépésekkel jutott el oda, ahol most tart. Ma már nem számít luxusnak egy széles fénysávot biztosító, hosszú üzemidejű, megbízható elsőlámpa.

Többezer eladott lámpa után nyugodtan állíthatjuk, hogy akik ebből a kategóriából választottak, maximálisan elégedettek a vásárással.

A biztonság nem pénz kérdés, ráadásul ez simán több évet is átívelő ráfordítás, vállald be, nem fogod megbánni!

Ha pedig végképp nem akarsz küzdeni az elemekkel, akkor ajánljuk, hogy USB-ről tölthető lámpát válassz magadnak. Otthon és munka közben is simán fel tudod tölteni napi szinten az  akkumulátorait.

Ez az egyik legzöldebb megoldásunk, hiszen az akkumulátorok rengeteg töltési ciklust kibírnak a hagyományos elemekhez képest.

Válassz most bőséges, akciós kínálatunkból!

JÓ MINŐSÉGŰ, VÁROSI KÖZLEKEDÉSRE TERVEZETT LÁMPÁK 3-4.000 Ft-tól

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ LÁMPÁK MINDEN TERÜLETRE MÁR 9.999 Ft-tól!

ELSŐ ÉS HÁTSÓ, USB-RŐL TÖLTHETŐ LÁMPÁINK SZÉLES KÍNÁLATA ITT TALÁLHATÓ

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.