Kerékpár vásár 2019 - a legjobb ajánlatok a szezon közepén

Osztottál-szoroztál és az jött ki: Sokat kellene költeni a bringádra? Fejlesztgetés helyett lépj egy nagyot, és ígérjük, nem fogod megbánni!

Ha gondolkodtál már azon, hogy talán nem a megfelelő bringán tekersz, akkor gondold újra valójában mire használod a bicajod, és ruházz be egy új bringára, amit "Rád öntöttek", garanciával, ingyenszállítással és most akár 40% árelőnnyel! Ez nem kamu!!

Hidd el, tényleg rengeteg Vásárlónk keres meg minket olyan tanácsot kérve, hogyan tudná szeretett, akár több(tíz) éve használt bringáját jobban magára hangolni. Ebben is nagyon szívesen segítünk, de sajnos sokszor komoly árat kell fizetni azért, hogy egy - mondjuk ki - technikailag elavult bringát megpróbáljunk felhozni mai minőségi szintre. Nem arról beszélünk, hogy nem jók a régi bringák, de egy lestrapált 10-20 éves technikára új, az eredetivel azonos minőségű szettet felszerelni egy kisebb lavinát indít be, nem beszélve az esetleges méretproblémákról, amit szintén ki lehet küszöbölni "valahogy", de mégsem lesz sosem olyan, mint egy olyan bringa, ami a Te testmagasságodhoz tökéletesen passzol!

Miért NE újítsam fel kedvenc bringámat?

A válaszunk röviden: mert legtöbbször, egy végeláthatlan lavinát indítasz el, ha belefogsz. Áltában egy hajtás felújítástól indulunk: elkopott a lánc, vagy a lánckerekek a hajtóművön, vagy a lánckerekeitől, amik nem adnak megfelelő áttételtartományt. Aztán jön a váltó, a fogaskeréksor, és a lánc, de akkor már lehet, hogy a hátsó kerékagy sem jó a régi, keskenyebb kazettatest miatt, az új váltókat pedig jó eséllyel csak új karok vezérlik jól. Az alkatrészek egyre kevésbé kompatibilisek, így pár éves bringára egyre nehezebb megfelelő alkatrészt pótolni. Ez egy ilyen ügy, sajnos pár év alatt a hajtásrendszerek rengeteget fejlődnek, normális minőség már szinte csak 10-11-12 fokozatban kapható, ez pedig komplett rendszerben működik csak. És ekkor még nem került szóba a többi fődarab állapota, teleszkóp szervizelés, kerekek, gumik, így a dolgok mélyére ásva sok esetben hamar arra jutunk, hogy érdemesebb lenne új bringára váltani.

Váltani pedig leginkább akkor kell, amikor szuper akciókat hozunk!

Melyik stílus a Tiéd? Kattints és nézd meg kiárusításunkat!

(Az akció 2019. augusztus 20-ig vagy a készlet erejéig érvényes.)
44.999 Forinttól 144.130 Forinttól 55.710 Forinttól
75.750 Forinttól 8.492 Forinttól 439.990 Ft-tól

 

Ha az eBIKE.hu-t és akciós bringáinkat választod, nem fogod megbánni: Ha szeretnéd, átbeszéljük Veled, mire használnád igazából, mennyit mész aszfalton, mennyit terepen, milyen magas vagy, mennyire kedveled a kényelmes testpozíciót, vagy inkább sportosan, előre dőlve tekersz nagyobb tempóval. Mi soha nem fogunk rábeszélni olyan bringára, amire egy szakértő ismerősöd később azt mondja: "Ez nem is a Te méreted, átvertek". Ha minket választasz, cserébe kapsz egy olyan bringát, ami 0 km-es, garanciális és biztosak vagyunk benne, hogy gyorsabb leszel vele, mint eddig.

Mitől van kedvünk nap mint nap bringázni?

Mert jó bringákon tekerünk, amikre odafigyelünk, ezért kiváló állapotban vannak, és egyszerűen élmény velük minden méter!

Osztozz velünk ebben az élményben! 

Készleten van többszáz bringánk, minden stílusból: a Fitness és Országúti kerékpároktól a Mountainbike-okon keresztül, a Cross/Trekkingeken át a Gyerekbringákig. 0-99 éves korig minden, de minden felhasználásra, minden erőnlétre, akár elektromos rásegítéssel is elérhető természetesen. A Pedelec ma már egyáltalán nem luxus, nem csak az akár 70-nel repesztő, vagy brutális hegyi fenevadnak számító 2 milliós bringákra kell gondolni: városi közlekedésre, vagy túrázásra 4-600 ezer forintos áron is vannak már "remek-pedelecek"

Hogyan válaszd ki leendő bringád? Ne a régiből indulj ki, hanem abból, mire használnád? Nem biztos, hogy MTB-t kell vegyél, ha többnyire aszfalon túrázol, de az is lehet, hogy egy országúti fog csalódást okozni: ha főleg városban használnád, jobb választás lesz a fitness. Ha legalább 175-180 cm magas vagy, ma már nem kérdés, hogy 29-es kerekű montit kellene vegyél, és a gyereked, ha már ő is kedvet kapott komolyabb utakra, és bringázna veled, hiába menő, lehet hogy nem is a teleszkóp és a tárcsafék lesz a legfontosabb, hanem egy igazán könnyű bringa, mondjuk ami aluvázas, merevvillás, és alacsony a gördülési ellenállása.

Ahogy a szlogenünk is mondja: "Életünk a kerékpár", és szeretnénk ha Te is minden utad alkalmával újra és újra beleszeretnél a bringázásba!! 

Irány a shop, irány az új kihívás!

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.