Free Shipping Day - Ingyen szállítási nap a karácsonyi roham előtt

Ez a bejegyzés már nagyon régi! A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Kérjük tájékozódj újdonságainkról a főoldalon.

Sokunknak pörgős volt az éve, és legyünk őszinték, a karácsonyi készülődést is valószínűleg az utolsó pillanatra fogjuk hagyni. Mi azért arra bíztatunk, ne hagyd elveszni az ünnep lényegét.

 

December 12-én 12% extra kedvezményt és ingyen szállítást* adunk ajándékba!

 

Ha van bringás ismerősöd, vagy kollegád, rendeld meg neki ma, készletről a megfelelő ajándékot, és egy napon belül feladjuk a csomagot, így jövő hét elején már nálad lehet! Senki sem szeret december 23-án ajándékok, vagy a futár után rohangálni. A Karácsonyi előtti pánikrohamot cseréd be kényelemre, hangolódásra. Ne vegyél kényszerből az utolsó pillanatban, minden mindegy alapon vackokat: kínos meglepetések helyett intézd időben, olcsón és hátradőlve az ajándékok beszerzését. Neked is jobb, nekünk is, meg a futároknak is ha nem az utolsó héten kell kapkodni! Tuti megkapod időben, még akkor is, ha esetleg módosítanál a rendelésen utólag.

 

A kedvezmény kizárólag 2019. december 12-én leadott, 10000 Ft értékhatár feletti rendelésekre érvényes!

A kuponkód: FSD-2019

(A kuponkódot a rendeléskor az Ügyfélszolgálati megjegyzésbe kell beírni)

 

Ne töltsd így a december 23-át!

  

Sokkal inkább így:

 

* A 12%-os extra kedvezmény, valamint az ingyenes szállítási ajánlat a 2019.12.12-én leadott, 10000 Forint vásárlási értéket meghaladó rendelésekre érvényes, és a rendelés során az FSD-2019 kuponkód Ügyfélszolgálati megjegyzés mezőben történő beírásával érvényesíthető. Technikai okból előfordulhat, hogy a kedvezmény nem kerül levonásra, ebben az esetben kérjük mindenképp haladéktalanul jelezd a hibát ügyfélszolgálatunkon.

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.