Alsó-Ausztria térkép minden eBIKE.hu rendelés mellé

Ahogyan a korábbi években is, a szezonkezdetet, a formába lendülést és a kerékpáros turizmust minden erőnkkel támogatjuk!

Alsó-Ausztria ingyenes kerékpáros térképéhez ismét hozzájuthatsz az eBIKE.hu-n leadott rendeléssel automatikusan 

Alsó-Ausztria megannyi kerékpáros útvonala térképpel, részletes leírásokkal és a szükséges elérhetőségekkel. Az ingyenes térképen megtalálhatók a tartomány legkedveltebb útvonalai, túrák gyerekeknek, gyerekes családoknak és a terepkerékpárosok számára épített ösvények, parkok is.

 

Hogyan kaphatok egyet?

Mindenki, aki az eBIKE.hu oldalon vásárol, 1 db térképet kap ajándékba a készlet erejéig. Vásárolj bármit és a kiszállításnál meglepetésként gazdagabb leszel egy Alsó-Ausztria kerékpáros térképpel! 

Rengeteg térképünk van a tartomány ügynökségétől, és reméljük számos térkép fogja betölteni valódi funkcióját!

Kerékpározás Alsó-Ausztriában

Ha Alsó-Ausztriát említjük, talán ösztönösen a déli országrész juthat az eszünkbe, de az "alsó" ebben az esetben nem az égtájra utal, hanem az Alpok cikkcakkos vonulataitól északkeleti irányba eső lankás, és folyók évmilliók alatt által feltöltött síkabb vidékre. Csodálatos természeti és történelmi kincseket fedezhetsz fel a nem túl megerőltető túrák során.

Bármilyen kerékpárral, bármilyen sebességgel tekersz szívesen, egy biztos: a kerekezés jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Ausztria történelmi szívében a gyönyörű kulturális örökséget, valamint a Közép-Európában egyedülálló táji sokféleséget sűrű kerékpárút-hálózat fonja körbe.

Kiváltképp a Top10 kerékpárút garantál felejthetetlen élményeket, hiszen ezek mindegyike jól kitáblázott, vasúttal is kényelmesen elérhető. Számos vendéglő szegélyezi és szervizállomásokat is érint. A mountainbike kedvelői is tökéletes feltételeket találnak itt: könnyű szakaszokat a kezdőknek és meredek lejtőket a tapasztaltaknak. Mindezt a tartomány legszebb vidékein: a Duna mentén, a Waldviertel sűrű erdeiben, a Mostviertel dimbes-dombos táján vagy a szőlőskertekkel tarkított Weinviertelben. Vidd magaddal a kerékpáros térképet, ha Alsó-Ausztriában tekernél.

 

 

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.