FLR beérkezés: Új MTB/Gravel modellel bővült a paletta: itt az FLR F-67

A letisztult formavilág , és remek teljesítmény ötvözetes az FLR cipőmárka, mely a Mozgásvilág stábjának tetszését is elnyerte. Mi is évek óta nyúzzuk ezeket a városi, MTB és országúti cipőket, valamint a téli Defender modellt.

Széles méretválasztékkal és két - a mai igényekhez passzoló fekete és matt olivazöld - színben kapható cipő versenyképes árával, és hosszú évek tapasztalatával egy olyan cipőt hozunk, amivel nem lesz gondod, csak használni kell.

 

Több apró technológiai finomítás jelenik meg a cipőn, amik egytől-egyig a kényelmet, és a teljesítményt szolgálják:

- az orrészt védő megerősítés hosszabb élettartamot ad a felsőrésznek,

- a felsőrészen található első szellőző, és oldalsó mikroperforációk jobb szellőzést adnak a lábfejnek

- Konkáv talp: a talp két oldalán lévő, mélyebbre nyúló kapaszkodó, gyalogláskor csökkenti a lábfej billegését, és ferde ösvényeken lényegesen jobb tapadást biztosít, és ennek köszönhetően a stopli sem ér le a betonra! Kevesebb csúszkálás és kopogás!

- a belsőrész hátulján, az achilles-ín táján szilikonpöttyöket helyeztek el a kidörzsölődés csökkentése érdekében

- új - kesztyűben is könnyen kezelhető - csatrendszer, mely utólag cserélhető/karbantartható is, így valóban akár 5-10 évig is használható!

- tartozék mászótüske, hozzátartozó szerszámmal együtt, ha igazán laza talajon használnád a cipőt!

 

A méretválaszték 37-es lábmérettől 48-ig érhető el, így már kb 10 éves kortól, vagy pici lábú hölgyek számára is elérhető alternatíva.

 

 

Nem vagy biztos, hogy mekkora cipő való a lábadra? FLR-ből is aáltalában az utcai cipőid méreténél eggyel nagyobbat javaslunk, ez általában igaz.

De a méretcsere sem gond! Cipőink a használatba vétel előtt, az átvételtől számított 30 napig minden további nélkül visszaküldhetők, (Foxpost esetén teljesen díjmentesen) vagy a megfelelő méretre cserélhetők!

Erről itt olvashatsz bővebben:

Mekkora kerékpáros cipőt vegyek?

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.