RAVEMEN: Új lámpamárka a kínálatban

Nagyszerű hírrel indítjuk a hetet: Káprázatos fényteljesítményű lámpák érkeztek raktárunkban, melyek számos szakmai díjjal büszkélkedhetnek!

Az évtizedes múltra visszatekintő lámpagyártó minőségi és innovatív lámpákat kínál épp a Te igényeidhez!

Közeleg az ősz, idénre megvan már a kedvenc lámpád előre és hátra?

Közeleg az ősz, idénre megvan már a kedvenc lámpád előre és hátra?

Már raktárunkban, készletről elérhető valamennyi modell, így a szeptemerben drasztikusan romló láthatóság ellen a legjobb fegyvert adhatjuk a kezedbe!

Fényerő, megbízhatóság, biztonság: RAVEMEN

Imádjuk a Ravemen lámpák minőségi anyaghasználatát és kidolgozását, egyszerűen jó érzés őket kézbe fogni.

Átgondolt kidolgozásúak, kesztyűben is könnyű kezelni őket, a "nagyobb" lámpáik vezetések, vagy akár vezeték nélküli távvezérlővel érkeznek, amit csak az mondhat felesleges extrának, aki nem használt még ilyet, hiszen ezzel a kiegészítővel nem kell semmilyen körülmény között elengednek a kormányt/féket, bármikor amikor szükséged lenne  extra fényre, Boost módba válthatsz a szükséges ideig.

Másik sarkalatos pont a rögzítés: 170-180g fölötti lámpáknál már nem igazán nyerő a szilikonpántos rögzítés: ha nem húzod meg eléggé lefordulhat, ha túlfeszíted, a legrosszabbkor szakad el, hogy aztán hirtelen "elsötétüljön előtted a világ"- mondhatni nem egy életbiztosítás.

A Ravemen nagy teljesítményű lámpái stabilan rögzülnek a kormányon, nincs bosszantó vibrálás út közben, mint a szilikonos társaik esetében.

Fedezd fel a kínálatot itt:

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.