A Vértesben folytatódik az MTB és terepfutó Challenge

Június 3-án Vértesbogláron rendezik az MTB és terepfutó Challenge 2. futamát, valamint az egynapos KLND Gravel sorozat is itt veszi kezdetét.

Magura Kupa, Vértesboglár, 2023. 06. 03

Június 3-án a második futamához érkezik az eBIKE.hu MTB és terepfutó Challenge, amit ezúttal a MAGURA támogatásával Vértesbogláron rendeznek meg. A múltkori parádsasvári első állomás után várhatóan ezúttal a kellemesebb időjárás fogja várni a bringásokat és a sár helyett száraz utakra lehet számítani.

Két pályán rendezik a kerékpáros versenyeket: a 10 km-es távra a családokat várják, míg a 30 km-es körpályán 1 vagy 2 kört lehet teljesíteni edzettségtől és korosztálytól függően.

Ezenfelül a KLND sorozat első futama is itt lesz Vértesbogláron, itt a gravel kerékpárosok versenyezhetnek vagy túrázhatnak szervezett keretek között két távon, természetesen a Challenge futamain is lehet indulni gravel bringával, de a KLND útvonala sokkal inkább ehhez a szakághoz passzol.

Kedvezményesen előnevezni a két sorozatra Pünkösd vasárnap, május 28-ig lehet.

Természetesen a helyszíni nevezésre is lesz lehetőség.

További információk:

https://bikechallenge.hu/
https://klnd.eu/klnd-gravel-sorozat-2023/

Nevezés:

https://sportnaptar.hu/magura-kupa-vertesboglar-mtb-es-terepfuto-challenge_25FC1A206C494574

https://sportnaptar.hu/vertes-bringas-kaland-klnd-gravel-sorozat_DDD395056B189700

A MAGURA támogatásának köszönhetően a rövid és hosszú MTB táv abszolút leggyorsabbjai Magura MT5 PRO és MT7 PRO hidraulikus tárcsafék szettet kapnak fődíjként.

Mindenkit várunk szeretettel, indulni, drukkolni, kikapcsolódni!

 

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.