Újdonság: SKS-Germany INFINITY UNIVERSAL csomagtartó

A tradicionális német gyártó a nagyszerű sárvédői, pumpái, és táskái után egy újabb pratikus termékkel rukkolt elő: 

Egy szinte minden vázon használható, MIK rögzítési rendszerrel kompatibilis univerzális csomagtartóval. Egyre bővül azon bringák köre, ahol vagy csak adott rendszerrel használható speciális rögzítési pontot találsz, vagy éppen semmilyet.. Már a Thule-nél is láthattunk hasonló megoldást, az SKS viszont eleve egy MIK kompatibilis rendszerrel jött ki, amihez akár saját tervezésű SKS-Germany Ifinity szériájú sárvédő is csatlakoztatható.

HOZZ KI TÖBBET KERÉKPÁRODBÓL!

AZ INFINITY UNIVERSAL CSOMAGTARTÓ TELE VAN LEHETŐSÉGEKKEL

El kell ismerjük, hogy a csomagtartók valóban nem igazán szexisek, de a bevásárlásokhoz, ingázásokhoz és túrázásokhoz igazi sokoldalú közlekedési eszköznek bizonyulnak. A mindössze 975 g tömegű INFINITY UNIVERSAL alumínium csomagtartó olyan gyorsan fel- és levehető, amilyen gyorsan csak szükséges. Például elindulhatsz edzeni közvetlenül az irodádból is. Döntsd el hány kerékpárra van szükséged!

Németországban készült

A csomagtartó kiváló minőségű alumíniumból készült, a németországi SKS GERMANY fejlesztette és gyártotta. Nem ok nélkül adunk 5 év garanciát, ez a minőség ígérete!

Az INFINITY UNIVERSAL csomagtartóval kibővítheted lehetőségeid, hisz a csomagtartó egyesíti a sportot és a mindennapi világot. Az állító mechanizmusának köszönhetően a rendszer szinte bármilyen kerékpár geometriájához igazítható és egyedileg beállítható. A strapabíró nylon hevederekkel könnyedén felszerelheted a csomagtartót a támvillára, majd egyszerűen el is távolíthatod, ha már nincs szükséged rá. Feltehetői lapos támvillával ellátott, összteleszkópos bringákra is, de karbon vázakhoz nem alkalmas!

A KATTINTÓS TRÜKK

A csomagtartó okos tulajdonsága a „MIK” adapterlemez. Ezzel a kattintós rendszerrel (click system) nagyon egyszerű a Basil kerékpáros táskák és kosarak rögzítése. Az ok: A táska alján adapter található. A táska egyetlen kattintással rögzíthető a csomagtartóra, így lopásbiztos, és egy kioldó karral ugyanolyan gyorsan eltávolítható.

ŰRCSODA A HOLMIJAIDNAK

Bevásárláshoz, vidéki kiránduláshoz vagy úton az irodába – a vízálló INFINITY TOPBAG  kerékpár táska biztonságban tartja holmijaid. A 7 literes űrtartalmú Basil táska rengeteg tárhelyet kínál, és a MIK adapternek köszönhetően egy kattintással rögzíthető a csomagtartóra. Ezt a kerékpáros táskát akár praktikus válltáskaként is használhatod. Elegáns, igaz?

KERÉKPÁROD MÁLHÁS LÓVÁ VÁLTOZIK

Szereted a bringás kalandokat? Akkor a csomagtartóra rögzíthető táskák kötelező darabok számodra. Az  INFINITY UNIVERSAL akár egy 12 kg-os poggyászt is biztonságosan és megbízhatóan szállít. A Basil TOPBAG mellett az összes általános oldaltáska rögzíthető a csomagtartó masszív támaszaira, így tökéletesen felkészült lehetsz a többnapos túrákra.

TEDD ALKALMASSÁ KERÉKPÁROD A MINDENNAPOS HASZNÁLATRA

Láss és légy látható: A Spanninga INFINITY UNIVERZÁLIS HÁTSÓ LÁMPA gondoskodik a biztonságról és a láthatóságról. Az újratölthető akkumulátorral ellátott hátsó lámpa egyszerűen és szerszám nélkül felszerelhető az INFINITY csomagtartóra, majd ugyanolyan könnyen le is vehető. Ezzel sportos kerékpárod pillanatok alatt közúti kerékpárrá varázsolhatod.

TISZTÁN TARTJA A HÁTAD

Esős ​​időjárás? Nem probléma! Csupán néhány egyszerű lépéssel rögzítheted az  INFINITY UNIVERSAL HÁTSÓ SÁRVÉDŐT (link)  a csomagtartóra. Az alumínium/műanyag sárvédő univerzálisan adaptálható, és minden utazásod során tisztán tartja a hátad. Még terepen is védve leszel a felfröccsenő sártól – és a csomagjaid is tisztán maradnak.

TIPP: A MÉG NAGYOBB VÉDELEM ÉRDEKÉBEN SZERELD FEL AZ INFINITY UNIVERSAL MUDGUARD FRONT-OT  AZ ELSŐ VILLÁRA!

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.