Érkezik a tavasz: ideje leporolni a kétkerekűd!

Ez a bejegyzés már nagyon régi! A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Kérjük tájékozódj újdonságainkról a főoldalon.

Végre elmúltak a fogvacogtató hajnalok, amikor akár -10°C-ot is mutatott a hőmérő. Karnyújtásnyira vagyunk a tavasztól, amikor majd megtelnek a bringautak (és a szervizek is)

A mostani 5-15 fok ugyanis már arra is alkalmas, hogy letedd a kocsit, és bringára válts!

Ha már van bringád, azért érdemes átnézni, hogy az esetleg ősz óta elfeledett hibák ne az első utadon vegyék el a kedved a bringázástól. Ha nincs, vagy már nagyon lestrapált állapotban van a kétkerekűd, akkor azt javasoljuk, még az idei szezonkezdet előtt nézz körül nálunk, ahol még áremelés előtti árakon válogathatsz készletről elérhető bringáink közül.

Mit nézzek át a bringámon, ha utoljára ősszel néztem rá komolyabban?

Rövid cikkünkben összefoglaltuk Neked a legfontosabb tennivalókat:

 

Persze az is megeshet, hogy úgy döntesz, a bringád már egy pénztemető, és nem vágnál bele egy végtelennek tűnő felújításba, hiszen ami sokszor csak váltó-kattogásnak tűnik, amit egy váltó beállítással orvosolnál, ott a jelenség háttere egy menthetetlenül leélt hajtásrendszer, vagy javíthatatlanul deformált váz. Innentől meg már ugye dől a dominó... És ez még csak a hajtás, de számos precíz alkatrész lehet a bringán a teleszkópoktól a kerékagyakig, amik bizony részenként is elég kötséges javítást vonzhatnak maguk után.

Sokszor ésszerűbb új bringát vásárolni, és erre a legjobb hely a webshopunk, ahol

- minden egyéb extra költség nélkül

- teljesen üzembehelyezve

- országosan ingyenes kiszállítással 

- garanciával 

vásárolhatod meg felhasználási körödhöz, testmagassághozhoz legtökéletesebben passzoló bringát.

Milyen kerékárt vásároljak? - segítünk kiválasztani a leendő "társad"!

Mi sosem fogjuk azt mondani egy neked nem megfelelő méretű bringára, hogy jó lesz, csak azért hogy eladjuk. Mi a bringázás élményéért dolgozunk, és ezt a legapróbb részletekig komolyan is gondoljuk

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.