Tervezett leállás a KH Bank-nál október hónapban

Ez a bejegyzés már nagyon régi! A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Kérjük tájékozódj újdonságainkról a főoldalon.

Ebben a 3 időszakban nem fogsz tudni online fizet bankkártyával

2022. október 22-én 20:00-tól 2022. október 23. 08:00-ig banki informatikai rendszerek fejlesztése miatt szünetelhetnek a pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatások a K&H Bank elektronikus csatornáin, a bejövő azonnali utalások pedig visszautasításra kerülnek.
Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás szerint bankszünnapnak minősül – tájékoztatta ügyfeleit az intézet.

Néhány nappal korábban, 2022. október 8-án 03:00 és 06:00 óra között karbantartások miatt a 3D Secure, Virtuális POS, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H ePosta szolgáltatásokban és az azokon elérhető pénzügyi, kiegészítő pénzügyi szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain tapasztalhatnak átmeneti szünetelést, lassulást az ügyfelek, közölte a bank.

Karbantartások miatt 2022. október 16-án 01:00 és 06:00 óra között szintén várhatók fennakadások a K&H különböző szolgáltatásaiban, jelezte honlapján a pénzintézet, amelynek jelentősen csökkent a nyeresége az extraprofitadó miatt.

 

Forrás: index.hu

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.