400-as Euro és 800-as üzemanyag? Érdemes belföldi nyaralásban gondolkodni

Az általános drágulások miatt érdemes meggondolni, hogy idén esetleg hazánk kincseit fedezd fel!

Ha a nyaralás költségvetését számolva úgy érzed, idén nem vállalnád a külföldi nyaralás extra kiadásait (Euro drágulás, csillagászati üzemanyagárak, esetleges PCR tesztek, egyéb váratlan kiadások), akkor szerintünk érdemes megfontolni a belföldi nyaralások gondolatát. 
Mi évek óta járjuk az országot, és hidd el, meglepően szép tájakon nem jártál még kelettől nyugatig.

Saját bringával pedig egész más nyaralni menni, akár párosan, vagy ismerősökkel, de akár gyerekekkel is! A környék felfedezéséhez nem kell kocsiba ülni, otthonosabban tudsz mozogni 30-40km-es körzetben, felvéve azt a nyugalmat, amiért odautaztál. Bringával maga az utazás sem rohanás, hanem kikapcsolódás, bárhol megállhatsz egy strandon, fagyizóban, vagy egy hekkre.

Hallgass ránk, szerezz be júniusban egyet Menabo kerékpárszállítóink közül, amik kompatibilisek az autóddal, és hosszú évekre bebiztosíthatod, hogy ha kedved támad, magaddal viheted a bringádat bárhova.

Menabo szállítóeszközeinket ugyanis 2022.06.30-ig a weben feltüntetettnél

további 20%-kal olcsóbban veheted meg a 22-MENABO-20 kuponkóddal!

Ez egy egyedi lehetőség, ami szembe megy a folyamatos drágulásokkal, és a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes. Ez a kuponkód is egyszeri, és nem vonható össze más kuponkóddal.

 

Milyen bringaszállítót vegyél?

Olvasd tovább ebben a cikkben:

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.