Lendülj formába az eBIKE.hu tavaszi 5/7 kihívással!

Szívesen nyernél egy szuper minőségű, 40.000 Ft értékű, tekerőcsatos bringás cipőt, esetleg örülnél egy garantált 10%-os kuponnak? Nem kell mást tenned, mint amit amúgy is szeretsz: Bringázni :D

Játsz velünk május 22-ig és erre minden lehetőséget megadunk!

Persze nem csak egy nyertes lesz, aki mindent visz, hiszen minden teljesítő automatikusan kap egy 10% kedvezményre jogosító kupont. Másrészt köztudott, hogy mindenki nyer, aki bringára ül, mindegy, hogy munkába, vagy egyetemre, vagy egészségmegőrzési céllal tekersz, garantáltan nyerni fogsz vele!

Nem számít a táv, nem számít a tempó, csak legyél aktív és tekerj egy héten át, legalább a hét 5 napján valamennyit! Kerékpározhatsz akár a munkahelyedre és vissza, bejárhatod a hazai, de akár a külföldi országutakat is, vagy zúzhatsz terepen és akár görgőzhetsz is.

A részvétel feltételei

1 - Regisztrálj! A regisztrációs felületen add meg neved, email címed és facebook profilod linkjét!

2 - Kerékpározz a challenge időtartama alatt legalább 5 alkalommal (egy napon csak egy teljesítést veszünk figyelembe)!

3 - Rögzítsd a kerékpározásaidat bármelyik erre alkalmas eszközzel, applikációval (pl. Garmin, Suunto, Polar, Coros, Strava, Endomondo stb.)

4 - Oszd meg nyilvánosan az így rögzített tevékenységeket Facebook profilodon és használd a következő hashtageket: #ebikehu #tavaszichallenge 

Nyeremények, kedvezmény

A játék végén valamennyi teljesítő automatikusan megkapja a 10% kedvezményre jogosító kupont, illetve részt vesz a sorsolásban, melynek fődíja egy FLR F-70 mountainbike-, vagy FLR F-11 országúti kerékpáros cipő (a nyertes választása szerint). Fontos, hogy megosztásaidnak nyilvánosnak kell lenniük, hogy ellenőrizni lehessen a teljesítésedet!

Minden regisztrált résztvevő, aki legalább egy aktivitást megosztott FB-on a játék során egy egyszer felhasználható 10%-OS KUPONT KAP, amit kerékpárok kivételével bármire beválthat.

Határidők, sorsolás

A játékra regisztrálni 2022. május 9-től május 18-ig lehet. A teljesítéseket a regisztrációt követően azonnal el lehet kezdeni.

A legkésőbb 2022. május 22. éjfélig teljesített és megosztott kerékpározásokat vesszük figyelembe (ebből adódik, hogy legkésőbb május 18-án el kell kezdeni a teljesítést).

Az első és utolsó teljesítés 7 napon belül kell történjen. A legalább 5 teljesítést külön napokon kell rögzíteni.

Sorsolás és eredményhirdetés 2022. május 23-án.

 

Ha állod a kihívást és Te is részt vennél, kattints a Tovább gombra:

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.