2021 Infó: Folyamatos árubeérkezések

Sajnos a Covid miatti bizonytalanság nem csak 2020-ra nyomta rá a bélyegét, úgy látjuk, 2021-re még inkább igaz lesz az áruellátás akadozása. Csapatunk teljes gőzzel dolgozik azon, hogy ne szenvedjetek hiányt semmiben!

Előrendeléseink egy része már be is érkezett raktárunkba, és a közeljövőben is futnak be szállítmányaink. Ugyanakkor a helyzet korántsem rózsás: Több beszállító is tájékoztatott már minket sajnálatos késésekről, továbbá előrendelések visszamondásáról. Ez egy kumulált folyamat, nem csak arról van szó, hogy Kína nem gyárt, sokkal inkább a gyártás, a szállítmányozás és az európai igények feltorlódása miatt alakult ki eg y olyan állapot, hogy egyes nagy gyártók a megszokott átfutási idők 4-5-szörösére tudnak csak szállítást vállalni. Bizonyos termékek esetén ezt akár azt is jelentheti, hogy idén szezonban ne érkezik szállítmány Európába..

Ahonnan már kaptunk várható szállítási információt, ott feltűntetjük a terméknél. Igen, sajnos van, ahol 2021 ősz vagy 2022 év eleje az időpont...

Ami fontos: továbbra is tanácsos saját, vagy külső raktárról elérhető (zöld, vagy sárga bevásárló kocsival jelzett) terméket rendelni. Bizonyos kategóriákban jelenleg meglehtősen szűkös a kínálat, de minden követ megmozgatunk, hogy ezen változtassunk, de ez - hangsúlyozzuk - kontinens szintű, általános állapot

Saját logisztikánkat is bővítjuk, hogy a megnövekedett igényeknek eleget tudjunk tenni.

Azon dolgozunk, hogy a szezon kezdetre, a korlátozások tervezett feloldására ne alakuljon ki áruhiány. Természetesen minden infót, amit mi megtudunk, átadunk Nektek is!

 

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.