01.04-01.10 között: Leltárazunk

Ez a bejegyzés már nagyon régi! A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Kérjük tájékozódj újdonságainkról a főoldalon.

Épp ezért jelenleg kosárszíneink nem mutatják a valós készletet

Kérdezték már többen is, hogy miért nincs semmi készleten.

Nos, nem kell aggódni, természetesen nincs szó leállásról, vagy általános készlethiányról.

Ennek csupán egyetlen technikai oka van: azért, hogy a leltár-ellenőrzés hibamentes legyen, a leltár alatt nem mozoghatnak a készleteink. 

Természetesen ezalatt is fogadunk rendeléseket (tehát leadhatod a "piros" kosárszín ellenére, és a nyitás követően az aktuális készlet és a rendelések beérkezési sorrendje alapján újra fogjuk osztani készletről az elérhető termékeket, onnantól pedig a jól megszoktott folyamat részeként, akár aznap el is indulhat a csomagod, hogy mihamarabb kézhez kapd.

Mi is jobban szeretünk a rendelések azonnali teljesítésével foglalkozni, de a leltár egy szükséges rossz, az év közben előforduló hibákat igyekszünk a legkisebb terheltségű időszakban egy párnapos leltárral korrigálni.

 

Megértéseteket ezúton is köszönjük, reményeink szerint jövőhét hétfőn, azaz 2021. január 11-én már teljes gőzzel dolgozhatunk!

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.