Új SKS sárvédő a palettán

Ez a bejegyzés már nagyon régi! A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Kérjük tájékozódj újdonságainkról a főoldalon.

A Gravel és Commuter vonal rohamos térhódásának köszönhetően sorra jelennek meg azok a megoldások, amik tökéletessé teszik a felhasználó is élményt.

2020 év végére az SKS egy igen praktikus sárvédővel ajándékozott meg minket:

Tavaly a Speedrocker volt az elsődleges favorit, 47-es szélességével kifejezetten ezt a réteget célozta meg, és mondjuk ki, elég jól betalált :) Rengetegen választották ezt az univerzális sárvédőt, ami rögzítőpontok nélküli vázakra tökéletesen illeszthető, és olyan védelmet tud, mint egy hagyományos pálcás sárvédő. Stabil, mégis könnyen eltávolítható..

SKS-Germany VeloFlexx

Idén a ballonosabb gumikon gördülő terepezőknek, és városi bringásoknak hozunk megoldást: az SKS-Germany VeloFlexx modellje tökéletes választ ad az egyre inkább terjedő trendnek: a rendkívül masszív felépítésű, széles gumikon guruló, sárvédősként is gyakran használt mindenes bringákhoz.

55 és 65mm méretben kapható 26"-29" kerékmérethez, tárcsafékes kerékpárokhoz. Száraz időben pedig nem kell vesződni szerszámokkal, vagy berozsdásodott csavarokkal: a VeloFlexx szíjas rögzítésével ez a feladat nem több mint egy perc.

 

 

A VeloFlexx előnyei

  • Rugalmas, ugyanakkor masszív felépítés
  • Teleszkópos villákkal is kompatibilis, tökéletes védelmet biztosító teljes ív elől
  • Teljesen szerszámmentes fel- és leszerelés pillanatok alatt
  • Univerzális vázadapter állítható szöggel
  • Ideális megoldás tárcsafékes kerékpárokhoz.

Persze, feltehetjük a kérdést, hogy

Mennyire kell nekem sárvédő?

Gyakori sztereotípia, hogy elrontja a bringa kinézetét, meg zörög, de ahogy egy korábbi cikkünkben írjuk, a sárvédő az egyik legfontosabb kiegészítő, mely megvédi a bringánk és ruhánk legnagyobb részét a felverődő víztől/sártól. Többezres kiadásoktól óv meg minket, érdemes beruházni egy igazán tartós, és praktikus darabra

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.