Cateye Velo 9 óra a Velo 7-es áráért

Ez a bejegyzés már nagyon régi! A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Kérjük tájékozódj újdonságainkról a főoldalon.

Az akciónk erejéig extra kedvezménnyel szerezhetsz be magadnak egy kedvező árú km órát, amivel hosszú évekig nem lesz gondod.

Bizony, még a mai kütyübolond világban is van lét jogosultsága a hagyományos, egyszerű vezetékes kilométeróráknak.

Elég sok példát tudunk mondani, amikor teljesen fölösleges a rengeteg adat, amit egy manapság népszerű GPS alapú óra tud.

Városi ingázáshoz, hétvégi kiruccanásokhoz nem kell pedálfordulat, pulzus, de talán még a szint-mérés sem. Ugyanez igaz, ha a gyerekednek szeretnél egy menő fejlesztést a bringájára: Hidd el, 10x annyit akar majd biciklizni Veled, mint addig.

Ide elég a megbízható működés, mindennél stabilabb, vezetékes jelátvitel, egy aktuális sebesség kijelzés, és egy alacsony ár, amiért nem kár, ha lekarcolódik, vagy legkapják a bringáról, ha esetleg a bringán felejted, amíg beugrasz valamiért egy boltba.

A Cateye Velo 9 minden ilyet tud, és olcsóbb szinte már nem is lehetne - mert azért ne felejtsük el, hogy nem gagyi anyagokból van összeépítve. Nem is ragozzuk, hogy miért vedd meg, mert ha tudod hogy szükséged van egy ilyen órára, akkor úgyis venni fogsz egyet (vagy kettőt).

A Cateye Velo 9 vezetéses computer funkciói

Pillanatnyi sebesség (SPD)
Átlag sebesség (AVG)
Max. sebesség (MX)
Megtett út  (DST)
Összes megtett út (ODO)
Kerékpározással töltött idő (TM)
Óra (CLK)
Kalória számláló (CAL)
Átlagtól való eltérés

Vedd meg most 30% kedvezménnyel a készlet erejéig!

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.