FLR - A győztesek cipője megérkezett!

Új bringás cipő került választékunkba. A minőség és a design mellett az ára is igen vonzó!

 

Örömmel mutatjuk be webshopunk új márkáját, a kitűnő minőségű és ár-érték arányú FLR cipőket!

Az FLR-t szenvedélyes kerékpárosok alapították, akik lehetőséget szerettek volna adni minden kerékpárosnak, hogy elérjék a céljaikat. Minden egyes cipőt profi kerékpárosokkal együttműködve fejlesztettek. Tapasztalataikat felhasználták a tervezés, a technológiák fejlesztése és az alapanyagok kiválasztása során, hogy maximális kényelmet és teljesítményt nyújtsanak.

Csúcskategóriás országúti cipőjüket, az
 F-XX II-t például Julien Bérard-dal, az AG2R Pro Tour versenyzőjével szoros együttműködésben tervezték, és ezt használja a tavalyi kétszeres Vuelta szakaszgyőztes Ben King is. 
Az FLR cipők számára egyáltalán nem ismeretlen hely Magyarország sem.
 2015-ben a Tour de Hongrie hegyi szakaszait megnyerő norvég versenyző, Marius Hafsas is az FLR akkori csúcsmodeljére, az F-XX-re tette le a voksát a következő, 2016-os szezonban!


Csúcskategóriás MTB cipőjüket, az F-95X II-et hamarosan Márkus János (Bikemag) teszteli.


Vibram talpú, nehéz, sziklás terepen mászásra is alkalmas cipőjük, a Bushmaster Pro hazánk népszerű technikai edzőjének, Dancsuly Dávidnak a választása (és nem csak azért, mert színben annyira passzol a Superior Team Issue kerékpárjához!)Freeride cipőjüket, az AFX-et Aurélien Fontenoy 3x-os Világbajnokkal közösen tervezték, hogy egyedülálló teljesítményt, tartósságot és tapadást nyújtson extrém felhasználás esetén is.

Egyik mountainbike cipőjüket, az F-65-öt Franciaország első számú MTB magazinja, a Vélo Vert idén az év cipőjének választotta!Belépő kategóriás modelljeik, az
 F-55 MTB és az F-35 országúti cipők pedig igen vonzó 17.900 Ft-os áron veheted meg online!

Nézd meg a többi modellt is, és kezd a kerékpározást "jobb" lábbal, válassz FLR cipőt!

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.