Tour de Hongrie 2019 - Eszméletlen útvonalon!

Ez a bejegyzés már nagyon régi! A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Kérjük tájékozódj újdonságainkról a főoldalon.

Pár éve új lendülettel indult ismét útjára a legnagyobb hazai körverseny a Tour de Hongrie. Tavalyelőtt nagy show volt a várkert bazári finish, de 2018-ban nem sikerült behozni a mezőnyt a fővárosba. Idén nagyot robbantottak Eisiék a 2019-es programot bemutató prezentáción.

Mindig arra várunk hogy a TdH ellátogasson az ország kedvenc hegyeire, amiket mi is előszeretettel járunk. Idén nem lehet okunk panaszra, a szakaszok között szerepel a Kékes mellett a tavalyi Bükkszentkereszti szakasz sőt, a Pilis is! Ez elsősorban a főváros környékiek számára jó hír, és bár a szerdai napra esik, biztosak vagyunk benne, hogy érdemes lesz kivenni rá egy szabadnapot :) és feltekerni a mezőny előtt!

Szintén újdonság, hogy a verseny a megszokott augusztusi hét helyett jóval korábban, júniusban - más hasonló versenyek időpontjaival egyeztetve - kerül megrendezésre, ezzel is segítve a csapatok részvételét, mivel augusztusban a nyaralási szezon csökkentette a rendezvény iránti érdeklődést.

Íme a hivatalos anyagok, írjátok fel a naptárba, kereplő, kolomp kötelező!

 

További infó: https://www.tourdehongrie.hu/

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.