Hozd magad csúcsformába a szezon elejére!

ÚJ ÉV ÚJ FOGADALMAK 

Vannak akik a szezont csak tavasszal kezdik, amikor kisüt az első napsugár, és legalább 10 fok van, és bizony eltart egy darabig, amíg visszanyerik az előző évben elért formát. Vannak, akik viszont ilyenkor is bringáznak kint vagy éppen bent, a kihívás kedvéért, vagy megszokásból, esetleg a 2019-es szezonra felépített edzéstervet követve. Gyorsabban - erősebben - magasabbra.

Szenvedés nélkül nincs fejlődés

ezt Te is tudod, ugyanakkor sajnos ki kell jelentsük: lehet szenvedés, fejlődés nélkül :) Megfelelő táplálkozás nélkül ugyanis a szervezetünket inkább kimerítjük, mint fejlesztjük. (Erről többet ebben az írásunkban olvashatsz)

High5 termékeink kiválóan támogatják a szervezetedet, érdemes a bringázási szokásaidhoz kiválasztani a megfelelő termékcsoportot, és az intenzitásnak megfelelően összekombinálni egy csomagot, amivel rendszeresen biztosítod a tested energia-, fehérje- és elektrolit igényét. Jön a tavasz és a szezon kezdetét érdemes csúcsformában kezdeni.

A HIGH5 termékek biztosan segíteni fognak elérni a csúcsformát

Lehet, hogy még nincs a lábanban idén 500km sem, és csak napi ingázásra használod a bringád, de az is lehet, hogy végig alapoztad a telet, egy biztos:

Még a hétköznapokon is meghálálja magát, ha nem eléhezve, elszomjazva közlekedsz. Ha egyszer kipróbálod, imádni fogod!

Rendelj legalább 2000 Ft értékben HIGH5 terméket és - február 15-ig, vagy a promóciós készlet erejéig - 1 tasak 2:1 vagy 4:1 HIGH5 izót adunk ajándékba!

A rendelés megjegyzésébe mindenképpen írd bele: "HIGH5PROMO"

 

 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.