Kellemes Ünnepeket Kívánunk Nektek!

Ismét termékeny évünk volt, amit természetesen Nektek köszönünk, ezért ez az írás most csak egy "főhajtás" előttetek.

 

 

2018 tele volt rengeteg kihívással, a kicsit későn beköszöntött tavaszal miatti aggódással, majd egy szuper nyárral, kellemes ősszel, és.. hát mit tegyünk, a telet is szeretjük (hóban és görgőn egyaránt)! 

Reméljük Ti is elégedettek voltatok velünk! Tudjuk, és köszönjük a néha beírt negatív visszajelzéseket is, ezek nélkül nehezebb lenne fejlődni; ígérjük, tanulunk belőlük. 

A két ünnep között nem dolgozunk, kicsit kifújjuk magunkat, és január első napjaiban lezavarjuk szokásos év végi leltárunkat.

Igyekezni fogunk, hogy minél hamarabb nyithassunk, de biztos el fog tartani pár napig. Reményeink szerint január második hetében tudjuk megkezdeni az érdemi munkát. Kövessétek az oldalt, vagy Facebookunkat, és rendelés persze rendeléseket is küldhettek időközben, ha esetleg borítékot hoz a jézuska a fa alá! :)

 

Ha a nyitásig tekernétek egyet, találkozhatunk valamelyik Zwift Hungary [ZHO] közös online zwiftelésen, vagy odakint a minuszokban dec. 29-én a budaörsi reptéren, a Superiorosok évzáró kupafutamán, és a szokásos januári 1-én tradícionálan megtartott BUÉK kupán

Boldog Karácsonyt, és BUÉK, 2019-re jó sok kilométert bringával, 

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.