Kiárusítás 50%: Rock Machine Torrent 90-27 XC kerékpár (Tesztbringa)

Ez a bejegyzés már nagyon régi! A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Kérjük tájékozódj újdonságainkról a főoldalon.

Szeptember 16-ig még hatalmas engedményekkel rendelhetsz készleten lévő bringáink közül. Egyet most alaposabban bemutatunk, mert a gyári kép és leírás sokszor nem elég beszédes.

Mert szerintünk ez egy kihagyhatatlan ajánlat! :)

1-2 hete hirdettük meg bringa kiárusításunkat, ami nagy sikerrel fut, örülünk, hogy sokaknak tudtunk minőségi bringát szállítani 20-40% kedvezménnyel.

Tart még az akciónk, így ha még gondolkodóban vagy, érdemes átfutni kínálatunkat, mert ilyen csemegék várnak Rád:

A címben szereplő Torrent bringa élőben sokkal szebb, mint a képeken, a felszereltsége pedig magáért beszél, de azért segítünk:

Milyen bringa ez a Rock Machine Torrent?

Ez a bringa egy igazi mindenes MTB, nyugodt szívvel ajánljuk azoknak, akik kinőtték a "gazdaságos áruházban" vett bringájukat, új kalandokra vágynak, minőségibb rugózást, pontos váltást, és hatékony hajtást várnak el a kerékpártól. Elindulnának néhány teljesítménytúrán a barátokkal, vagy akár maraton rövid és középtávokon. Mindezt nem milliókért, a grammokat vadászva, hiszen tudják, hogy egy kulacs víz, vagy pár megutaztatott szerszám könnyen kiad 1-2 kiló plusz súlyt.

Ez az aluvázas monti hozza a tradíciókat, ahonnan ez a sport elindult: Masszív, merevvázas kivitel, saját testsúlyra hangolható levegős villával, jól mintázott, de még akár aszfalton is haladós gumikkel, és - szentségtörés? - elöl is többsebességes hajtóművel. Semmi extra, de éppen ez benne a jó és ritka: nem akar más lenni, mint a mi: Nem Fatbike, nem mindenesnek titulált Gravel, "csak" egy Montainbike. Arra viszont kiváló!

Kinek ajánljuk ezt a bringát?

A vázmérete 19-es, amit nagyjából 175-189 cm között ajnálunk, a 27-es kerekeinkek köszönhetően elég mozgékony felfelé és lefelé is, az itt-ott meghajlított hátsó háromszöggel, és SharkSpine tubing aluváza meglehetősen sokat csillapít, a 2x10-es hajtás pedig nem csak versenyzők számára jó, hanem a nagyátlag is ki tudja tekerni vele a hazai bringás útvonalak nagytöbbségét, tolás nélkül.

Ez a Torrent összesen egy napot szolgált a Mozgásvilág tesztnapon, ennek megfelelően nem ment bele kb 100 km könnyű terep sem, semmi olyan kaland nem volt vele, amitől bármi aggódni valód volna.

199ezerért, féláron ez most egy szuper vétel

ahogy látod, 2 tányéros SLX hajtóművel, XT hátsóváltóval, kormányról lezárható, levegős RockShox Recon villával ajándék!

Előnyei:

  • Kényelmes és könnyű alumíniumötvözet váz, tapered fejcsővel
  • Egyéni testsúlyra hangolható, levegős, és lezárható Rock Shox első teleszkóp, olaj-csillapítással
  • 2x10 sebességes hajtásrendszer, ami ideális a hazai terepviszonyokhoz
  • Masszív, nagy merevségű Shimano SLX integrált hajtómű
  • Nehéz körülmények között is precíz váltást biztosító Shimano XT hátsóváltó
  • Terepen és aszfalton is egyaránt jól teljesítő Schwalbe Smart Sam gumikkal

És ne feledd, ehhez a bringánkhoz is kapod az alábbiakat, amit minden bringánkhoz adunk:

  • ingyenes üzembe helyezés,
  • ingyenes szállítás ország szerte
  • ingyenes első revízió 50-100km megtétele után

Persze nem csak ez a bringánk van nagyon jó árban, hiszen maradt még bőven Cross, Trekking, gyerek és országúti bringánk is, a bevezető áras elektromos kerékpárokról nem is beszélve. (Pár év kellett, hogy átértékelődjön a pedelc piac: Ma ez már nem sznobság kérdése, nézd meg csúcsidőben mennyi idő beérni munkába és parkolni kocsival, pláne az állandó lezárások miatt - elég hamar megtérül egy olyan bringa, amin nem izzadsz meg az utadon)

Szóval ha nem pont ez a kiemelt tesztmodell álmaid netovábbja, akkor rajta, nézz szét a teljes akciós kínálatban:

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.