Continental Ride City és Contact Plus akció

Nem tagadjuk, hogy szeretjük a minőséget, és többek között emiatt szeretjük a Continental márkát is. Sokat adunk el belőlük hétköznapi bringásoknak és versenyzőknek is, és a megbízhatóságuk legendás.

Májusban a túrázókat és a városi bringásokat célozzuk meg akciónkkal.

Arany középút? Igen. Hidd el, elég gumit árulunk, elég sokat nézegetünk testközelből, és a bringáinkba is beletekertünk már többtízezer kilométert. Van jóval olcsóbb, és van jóval drágább gumi is a kínálatunkban, amik valamilyen szempontból lehet, hogy hangyányit jobbak. De ha minden szempontot nézünk, pl: gördülés , kényelem, tapadás, defektvédelem, élettartam, tömeg, akkor nekünk a Conti gumijai jeleneleg a befutók.

Májusban előkerülnek a bringák a tárolókból, és megtelnek a bringautak. Mindegy, hogy hétvégi túrázás, munkába közlekedés, vagy nyaralás a cél, a Conti két telitalálata, a Contact és a Ride City tökéletes választás lesz.

Continental Ride City reflex

Ezt a gumit a jobb minőségű asztfaltutakon közlekedőknek ajánljuk. Zártabb a mintázata, mint a ContactPlus-nak, így elsőrangú a gördülése, csak falja és falja a kilométereket. A mintázata pedig épp annyira széles, hogy poros és vizes úton is stabilan tapadjon az útra. Fényvisszaverő oldalfalának közönhetően az autósok már jó messziről, kár többszáz méterről is észrevesznek!

26-os és 622-es méretben is akciós (622-esekre több szélességben, országútitól, trekkingen át a 29-er MTB-ig), így a sportos közlekedés szerelmesei most egy igazán jó vételt csinálhatnak.

A 26-os verzió terméklapjához katt ide

Vagy ugrás 622-es verzió terméklapjára


 

 

Continental Contact Plus reflex

Nem valószínű, még is így lett: A Continental Contact Plus köpenyét a magyar utakra tervezték :) Jól átgondolt mintázata középen veszteségmentesen gördül, szélessége miatt csomagokkal megpakolva is kiválóan tapad, kanyarokban pedig a mikrobarázdált oldalsó él lép akcióba, és ha még ez sem elég, homokos, vagy saras körülmények között a gumi oldalán található nagy és nyitott minták kapaszkodnak abba, amibe még valamenynire lehet, majd miután továbbvittek az utadon, könnyen kitisztulnak.

A futófelület alatt a Conti Safety Plus defektvédelme dolgozik láthatatlanul, de annál hatékonyabban. MIndenhol 4-5 csillagot kap, és ezt mi is igazolhatjuk: Megéri megvenni. Természetesen ez a gumi is fényvisszaverő oldalfallal jön, talán mondani sem kell ;)

Ahogy a Ride City, ez is akciós 26-os és 622-es méretben is. Nézd meg mire használod a bringád, jobb aszfalton, vagy kátyúsabb utakon, akár földúton is és válassz most a két fantasztikus gumi közül!

A 26-os ContactPlus terméklapjához ide kattints

A 622-es ContactPlus terméklapja pedig itt található

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.