Év végi munkarend 2017

Mondj bosszantóbb dolgot ennél:

"Holnap karácsony, és az ajándéknak rendelt csomagoddal még sehol a futár..."

Black Friday, Mikulás, Karácsony, Leltár - Ahogy a korábbi években mindig - Idén is mindent megteszünk, hogy a csomagod időben megkapd, bár nem gyenge hajrával fogjuk zárni az évet.

Bár a fentihez hasonló esetek miatt lehet, hogy 100x megfogadtad, hogy letudod a karácsonyi vásárlást októberben, ezt nyilván idén sem tetted meg.

Viszont van még bőven idő megúszni az igazán nagy parát

Egy kis készlethiány itt, nem elérhető ügyfélszolgálat ott, esetleg vámolásra berántott csomag, feszült ügyintézők, akik egyszerűen KÉPTELENEK megérteni a problémád, és nem akarják másnapra a föld alól előkeríteni a megrendelt árut. Vagy csak simán kivettél egy nap szabit, hogy várd a futárt otthon, de ő mégsem ér oda, sőt, még a következő napon sem.

Hidd el: ismerjük az érzést, hallunk rémtörténeteket!

Az utóbbi években igyekeztünk mindent elkövetni, hogy a karácsonyra rendelt csomagod, időben, kényelmesen megérkezzen hozzád. Ezekből építünk idénre egy még fejlettebb, rugalmasabb szolgáltatást, amivel segíteni fogunk Téged.

De addig is haladjunk sorban:

Black Friday: Természetsen nálunk gigantikus akciókat fogsz találni, de - akadhat 1-2 nap csúszás a csomagok leadásában. Azt mondják, ez a nap lett a kereskedelemben az év csúcsa, kis túlzással mondhatnánk azt is, hogy a futárcégek annyi csomagot szállítanak egy hét alatt, mint egyébként fél év alatt :)

Ezt kérjük értsétek meg, ha a csomag a Black Fridayt követő héten nem a megszokott "másnap" ér oda, csak mondjuk 1-2 nap késéssel, ebben minden futárcég a megértéseteket kéri.

A Sprinter és a Foxpost már megküldte év végi munkarendjét, mostantól minden szállítást érintő kérdésben friss update-ekkel jelentkezünk. Jelenleg így néz ki az év végi ütemtervünk, jegyezd fel a fontos dátumokat, de ígérjük, hogy mi is folyamatosan kiírjuk az oldalra, és FB-ra is az aktuális információkat arról, hogy mit mikorra vállalunk garantáltan. 

2017. november 24-től a Foxpost is csak másnapra helyezi automatába a csomagokat, tehát - várhatóan 2018.január 15-ig - átmenetileg megszűnik az aznapi Foxpost-os átvételi lehetőség.

2017. nov. 27-dec.1 között a Black Friday-es kiszállítások miatt a futárok túlterheltsége miatt előfordulhat a szállításban 1-2 nap késés, kérjük kalkulálj vele, próbálj olyan címre rendelni, ahol több napon át át tudják venni a csomagod. (pl munkahely, nyugdíjas szomszéd, stb:) )


Karácsony előtti határidők (most még távolinak tűnik, de hamar itt lesz):

- A csomagautomatás rókások (FOXPOST) a december 20-án felvett csomagokra még vállalja, hogy még karácsony előtt kivehető lesz a célautomatákból. Jelen információink szerint ennél jobb garantált ajánlat nincs.

- A háztól-házig csomagokra (Sprinter/GLS) is figyelni fogunk, hogy időben kiérjenek. Jelenlegi információink szerint itt is december 20-21. körüli utolsó felvételi dátum az esélyes.

Ez még egyeztetés alatt van, időben fogjuk kommunikálni az információkat!

 

Köszönjük a figyelmed & megértést!

Jó vásárlást és kiadós akciókat kívánunk kínálunk Neked

eBIKE.hu team

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.