Gyermekülés akció júniusban

Fantasztikus kedvezményekkel várjuk a nyarat! Végre nyárias idő köszönt ránk, ideje kiruccanni a gyerekekkel: Még jó, hogy bringával.
Oviba, fagyizni, vagy hosszabb kirándulásra? Az Okbaby üléseiben élmény lesz az utazás!

Okbaby Body Guard gyerekülés

Mint egy igazi testőr: vele a kerékpározás biztonságos és kényelmes. A magasabb háttámla és az erősebb oldalfalak esés esetén is megvédik a fejet és a lábakat. A megerősített szerkezet és a szűkebb lábtartók pajzsként védik gyermeked. A minőség és megbízhatóság kényelemmel és biztonsággal párosul: az új, ergonomikus fejtámlának köszönhetően a gyerek feje még sisakban is kényelmesen pihenhet.

   

UGRÁS VÁZKONZOLOS VERZIÓHOZ!

NEKEM A CSOMGATARTÓS KIVITEL KELL!

 

  • Atermikus párnázat: nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek!
  • A 15 pozícióban állítható lábtartónak köszönhetően a gyermek lábhosszának megfelelően rögzíthetjük a kicsi lábát, így elkerülhető a láblógásból eredő zsibbadás. A rögzítő pántok, valamint a külső-belső védőpanelnek hála gyermek lába biztosan nem akad bele sem a küllőkbe sem a külső tárgyakba (pl korlát, faág, vagy kerítés).
  • A hárompontos biztonsági öv állítható, így pontosan a gyermek testméretére szabható. A biztonsági csattnak hála nem kell aggódnunk, hogy a kicsi kioldja azt.
  • A fényvisszaverő pizmát a háttámlába integrálták. A közúti forgalomban a jól láthatóságot biztosítja a számunkra.
  • Az érvényben lévő európai szabványnak megfelelően, maximum 22 kg-ig terhelhető.

19.990 helyett 15.990,-

20% kedvezmény!

Kerékpáros gyerekülés kiválasztásakor jellemzően az ár az elsődleges szempont, pedig azt is figyelembe kell vennünk, mennyi veszély leselkedik ránk az utakon. Szerencsétlen esetben még egy enyhe ütközés hatására is lecsatolódhat, lerepülhet a gyenge minőségű, rossz kivitelezésű gyerekülés, a benne ülő gyerkőccel együtt. Olyan megingásoknál is előfordulhat ez, amikor a kerékpáros még irányítása alatt tudja tartani a biciklit. Az Okbaby az egyetlen gyártó, amely törésteszteket is végez, saját, jól felszerelt laborjában.  Az Okbaby töréstesztjei azt az eredményt hozták, hogy minden Okbaby gyerekülés képes megőrizni a megfelelő pozícióját ütközés hatására is, sőt, a rögzítő rendszerben egyáltalán nem mutatható ki károsodás. Ez egy olyan jellemző, amellyel kapcsolatban nem szabad kompromisszumot kötnünk.

 

 

 

 

10 érv a biztonságos szórakozás mellett – az Okbaby gyerekülések védelmével.

1. Mert az Okbaby gyerekülések könnyen felszerelhetőek, hiszen már összeszerelve kerülnek a Hozzád. Néhány speciális technikának köszönhetően, a rögzítő konzol és a tartókar könnyedén csatlakoztatható.

2. Mert az Okbaby gyereküléseket 100%-ban Olaszországban gyártják.

3. Mert az Okbaby a gyártás során minden egyes ülést ellenőriz!

4. Mert minden gyártási szériából mintát vesznek, amelyet különböző mechanikai stressz teszteknek vetnek alá, hogy igazolják az ülések ellenálló képességét és erősségét.

5. Mert minden Okbaby gyerekülés kap egy szériaszámot, így nyomon követhető a gyártási széria és a felhasznált alapanyagok.

6. Mert a felhasznált alapanyagok mentesek a káros anyagoktól, és a legjelentősebb európai gyárak állítják őket elő. Minden alapanyagot az érvényben lévő, legszigorúbb EU normáknak megfelelően, kémiailag tesztelnek.

7. Mert a gyerekülések erősek, kialakításuk ergonómikus, és innovatív dizájnnal rendelkeznek. Mindent latba vetettek, hogy garantálják a gyerekek maximális biztonságát.

8. Mert az Okbaby gyerekülések olyan mechanikai jellemzőkkel bírnak, amelyek túlmutatnak az európai EN14344-es szabvány kerékpáros gyerekülésekre vonatkozó biztonsági követelményein.

9. Mert az Okbaby gyerekülések összhangban vannak a jelenleg alkalmazandó európai normákkal.

10. Mert minden Okbaby gyerekülés rendelkezik a TÜV Product Service tanúsítványával. Az Okbaby ISO 9001:2008 minősítéssel bír, és a gyártást rendszeresen ellenőrzik, így a legjobb minőség mindig, minden tekintetben garantált.

magyar english
Belépés


Elfelejtett jelszó
Your browser doesn't support or you disabled stylesheets.